Αρχική > Gossip > Αναβρασμός στο παλάτι: Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ετοιμάζουν τη βιογραφία τους

Αναβρασμός στο παλάτι: Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι ετοιμάζουν τη βιογραφία τους

Αναβρασμό έχει προκαλέσει στο παλάτι η είδηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν βιβλίο για τη ζωή τους. Η βιογραφία με τίτλο «Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan» θα αφορά σε ένα κολακευτικό πορτρέτο του ζευγαριού. Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι πως θα υπάρξει αναφορά στην τεταμένη σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι που έχει εμμονή με την ιδιωτικότητά του, προτού μετακομίσει στη βόρεια Αμερική, έδωσε συνέντευξη στους συγγραφείς του βιβλίου, οι οποίοι είναι και οι δύο δημοσιογράφοι. Ένας από αυτούς μάλιστα, ο Όμιντ Σκόμπι, είναι γνωστός υποστηρικτής της Μέγκαν και ένας από τους αγαπημένους της δημοσιογράφους.

Η βιογραφία θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου

Η βιογραφία των 320 σελίδων πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου και αναμένεται να γίνει παγκόσμιο μπεστ σέλερ.

Σύμφωνα με πηγές, το βιβλίο καταγράφει την ιστορία των Σάσεξ από την αρχή της σχέσης τους και αναμενόταν να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από τις εκδόσεις Dey Street Books που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη, αλλά καθυστέρησε πιθανώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Κι ενώ οι εκδότες διατηρούν κρυφές τις λεπτομέρειες της βιογραφίας, η έκδοση του e-book είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία έναντι 7,49 λιρών.