Αρχική > Featured > Αναβαθμίστε το look σας με τις 5 μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για φέτος

Αναβαθμίστε το look σας με τις 5 μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για φέτος

Πείτε αντίο στα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου που αγοράσατε πέρυσι το καλοκαίρι. Επειδή αυτό το αξεσουάρ είναι το φετίχ μας, ψάξαμε και βρήκαμε τις πέντε μεγαλύτερες τάσεις του 2019. Ορισμένα από αυτά τα σχέδια μπορεί να σας είναι γνώριμα, αλλά φέτος κυκλοφορούν σε ανανεωμένες εκδοχές που θα σας αρέσουν πολύ.

Τα γυαλιά ηλίου με εξάγωνους φακούς ή τα μεγάλα και στρογγυλά θα σας πάρουν το μυαλό! Προτού προχωρήσετε στην αγορά σας, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες!

Ρετρό cat-eye

Θα τα βρείτε σε αρκετά χρώματα, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό look με σκελετό από πλέξιγκλας. Η ανανεωμένη εκδοχή τους δεν είναι εξαιρετικά λεπτή, αλλά έχει περισσότερο στρογγυλεμένη βάση και προεξέχει στα επάνω άκρα για να δημιουργήσει ένα τριγωνικό σχήμα.

Στρογγυλά και διάφανα

Είτε είστε οπαδός των μεγάλων σε μέγεθος φακών είτε των μικρότερων, αυτό το σχέδιο κυκλοφορεί σε δύο εξίσου στιλάτες εκδοχές. Ενώ το σχήμα τους είναι μια αναδρομή στη δεκαετία του ’60 και του ’70, τα φρέσκα χρώματα των φακών τα κάνουν να φαίνονται πιο μοντέρνα!

Με αλυσίδες

Αναβαθμίστε τα αξεσουάρ σας και επενδύστε σε μια αλυσίδα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας ή στο γούστο σας για διάφορες μεταλλικές λεπτομέρειες. Μπορείτε να αγοράσετε πολλά από αυτά τα σχέδια ξεχωριστά από τα γυαλιά σας και να τα τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε ζευγάρι έχετε.

Με εξάγωνους φακούς

Έχουμε δει τα γυαλιά ηλίου με εξάγωνους φακούς να πρωταγωνιστούν σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Αγαπάμε ιδιαίτερα εκείνα με τον λεπτό σκελετό που κάνουν ακόμα πιο εκκεντρική την εμφάνισή μας! Δεν συμφωνείτε;

Αθλητικό στυλ

Αυτά τα γυαλιά ηλίου μπορεί να είναι πιο εντυπωσιακά από τα περισσότερα, ειδικά σε έντονα χρώματα. Φορέστε τα με ουδέτερο, χαλαρό ντύσιμο ή ακόμα και με τα ρούχα του γραφείου για να κάνετε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σας!