Αρχική > Featured > Ανατροπή στο Περιστέρι: Ο δράστης δεν ήταν αυτός που έπινε καφέ με το 25χρονο θύμα

Ανατροπή στο Περιστέρι: Ο δράστης δεν ήταν αυτός που έπινε καφέ με το 25χρονο θύμα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Περιστερίου, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άντρα μέσα στην καφετέρια του γνωστού ζεύγους ηθοποιών Αγγελικής Δαλιάνη και Μάνου Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θύτης και θύμα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, στο μαγαζί που βρίσκεται στην οδό Περικλέους, με τον δράστη να φεύγει και να επιστρέφει λίγο αργότερα, πυροβολώντας τρεις φορές τον νεαρό. Ένα στοιχείο της υπόθεσης που δεν είχε λυθεί ως αργά χθες το βράδυ, ήταν η ταυτότητα του θύματος.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξακριβώσουν ότι το θύμα της δολοφονίας ήταν ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής και τώρα εξετάζουν αν πρόκειται για σεσημασμένο.

Εικόνα από τη σκηνή του εγκλήματος

Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας δεν είναι το ίδιο άτομο με αυτό που έπινε καφέ λίγα λεπτά νωρίτερα με το θύμα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι ο άνδρας που ήταν μαζί με το θύμα στην καφετέρια, είχε κανονίσει το ραντεβού και ουσιαστικά είχε στήσει το σκηνικό της δολοφονίας, αφού είχε βάλει το θύμα να κάθεται με την πλάτη στο δρόμο, από το σημείο δηλαδή που θα ερχόταν ο δολοφόνος. Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε από την καφετέρια και τότε έφτασε πίσω από την πλάτη του θύματος ο εκτελεστής, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια το χτύπησε με τη λαβή του όπλου.