Αρχική > Κοινωνία > Ανατροπή: Εμφανίστηκε γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η «νεκρή» μητέρα της Βαλεντίν

Ανατροπή: Εμφανίστηκε γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η «νεκρή» μητέρα της Βαλεντίν

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 23 Δεκεμβρίου στο Παγκράτι και βρέθηκε τελικά στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, γυναίκα επικοινώνησε με τον Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της 7χρονης. Ανέφερε επίσης, ότι εκείνη ζήτησε από συγγενικό της πρόσωπο να συνοδεύσει το παιδί από την Ελλάδα στη Γαλλία.

Στον εισαγγελέα ο πατέρας

Μέχρι τώρα οι αρχές γνώριζαν ότι η μητέρα της 7χρονης είναι νεκρή, όπως τους είχε δηλώσει ο πατέρας της Βαλεντίν όταν ανέφερε την εξαφάνισή της. Ο πατέρας ομολόγησε ότι έστειλε το παιδί του στην ξαδέλφη της γυναίκας του στη Γαλλία, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον και πως δήλωσε ψευδώς την εξαφάνισή του γιατί φοβήθηκε. Ο πατέρας της μικρής πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Στις 21 Δεκεμβρίου 2019, η Βαλεντίν μετέβη αεροπορικώς στο Παρίσι, συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο. Χρησιμοποίησαν το διαβατήριο της κόρης του συγγενικού προσώπου. Ο πατέρας της είχε εκδώσει και εκείνος αεροπορικό εισιτήριο για Γαλλία για τις 12 Φεβρουαρίου του 2020, αλλά δεν πέταξε ποτέ γιατί προσήχθη από τις Αρχές για να εξεταστεί για την υπόθεση.