Η ταινία της Πία Μέχλερ που έγραψε το σενάριο και συνσκηνοθέτησε το «Everything is wonderful» είναι ένα παραμύθι διατυπωμένο με ακρίβεια και καλλιγραφία. Μετά την επίσημη παρουσίαση της ταινίας “Everything is Wonderfull” στο Chelsea Film Festival, αλλά και στο 58ο Φεστιβάλ Θεσσαολονίκης, πριν λίγους μήνες, η Τόνια Σωτηροπούλου ανυπομονεί για την επίσημη κυκλοφορία της ταινίας της, που γυρίστηκε στην Αμερική.

Το “Everything is Wonderfull” είναι μια γυναικεία ταινία και παρουσιάζει την ξεχωριστή φιλία της Τόνιας Σωτηροπούλου με την ηθοποιό και παραγωγό Pia Mechler.

Η υπόθεση εξελίσσεται ακολουθώντας τη ζωή της Γερμανίδας μετανάστριας (Πία Μέχλερ) Λέινα που είναι παντρεμένη και ζει στη Νέα Υόρκη και της Ελληνίδας επίσης μετανάστριας (Τόνια Σωτηροπούλου) Μαρίας που παράτησε την καριέρα της ηθοποιού στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό της στο Μεγάλο Μήλο. Η πρώτη τα έχει όλα, δουλειά, σπίτι, σύζυγο. Η δεύτερη δουλεύει ως σερβιτόρα και παράλληλα πηγαίνει σε διάφορες ακροάσεις για ρόλους που για την ώρα δεν την έχουν βγάλει από τη μιζέρια της, ενώ πέφτει συνέχεια σε σχέσεις (όπως ο Αλέξης Γεωργούλης που συμμετέχει στο έργο) που θέλουν οπωσδήποτε να την… αποκαταστήσουν. Όταν η πρώτη συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της την απατά, η φίλη της Μαρία της προτείνει να περάσουν μία εβδομάδα προσαρμογής και αποθεραπείας για να μαζέψουν τα συντρίμμια των ζωών τους. Βέβαια, η συνεχής τριβή, θα φέρει αναπόφευκτα την οριστική ρήξη μεταξύ τους…


Η κινηματογραφική ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί είναι ελληνικής και αμερικάνικης παραγωγής και η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε ως την Αμερική για τα γυρίσματα. Μαζί της ήταν και ο τότε σύντροφός της Αλέξης Γεωργούλης που συμμετέχει στο συγκεκριμένο project. Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας θα γίνει φέτος το καλοκαίρι και όλοι οι συντελεστές είναι ενθουσιασμένοι.

“Η ταινία μας θα κυκλοφορήσει σύντομα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Η Pia Mechler είναι μια εκπληκτική γυναίκα, σκηνοθέτης και ηθοποιός και ένα λαμπρό παράδειγμα για το πόσα πράγματα μπορεί να κάνει και πόσο δημιουργική μπορεί να είναι μια γυναίκα, όπως παρουσιάζεται μέσα στην ταινία της. Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι. Ευχαριστώ”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου!

από Σοφία Κωστάρα