Αρχική > Celebrities > Ανακαλύψαμε την παμπ που έχει γίνει το στέκι της Κέιτ Μίντλετον και του Ουίλιαμ (εικόνες)

Ανακαλύψαμε την παμπ που έχει γίνει το στέκι της Κέιτ Μίντλετον και του Ουίλιαμ (εικόνες)

Μπορεί συχνά να σας ενημερώνουμε για τις «μεγαλειώδεις» εμφανίσεις που πραγματοποιεί η Κέιτ Μίντλετον ως Δούκισσα του Κέιμπριτζ, αλλά όταν παραμερίζει τα βασιλικά της καθήκοντα είναι μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Της αρέσει να φορά το αγαπημένο της τζιν παντελόνι και να περνά χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της.

Κι όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι, έτσι και η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν ένα αγαπημένο στέκι, όπου η Δούκισσα περνά τις ώρες της παίζοντας με τα παιδιά στον κήπο του εστιατορίου. Πρόκειται για την παμπ Old Boot Inn, στο Μπακλμπέρι, κοντά στο πατρικό σπίτι της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Η συγκεκριμένη παμπ είναι ένα από τα αγαπημένα τους στέκια, τόσο πολύ που ο πρώην ιδιοκτήτης της, Τζον Χάλεϊ, ήταν προσκεκλημένος στον γάμο τους το 2011. Η τωρινή ιδιοκτήτρια Αντρέ Κλάασεν δήλωσε στην εφημερίδα Mirror: «Είναι λίγο περίεργο το γεγονός ότι βγαίνουμε έξω και βλέπουμε την Κέιτ να παίζει με τα παιδιά».

«Μοιάζουν με συνηθισμένη οικογένεια»

Μάλιστα, προσθέτει πως δεν χρήζουν ειδικής μεταχείρισης αλλά τους φέρονται όπως σε οποιαδήποτε άλλη οικογένεια και τις περισσότερες φορές οι υπόλοιποι πελάτες δεν τους αναγνωρίζουν. «Μια φορά είχαμε ένα ολόκληρο λεωφορείο με Ολλανδούς τουρίστες εδώ την ώρα που ήταν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και κανείς δεν ήξερε ποιοι ήταν, γιατί μοιάζουν σαν μια συνηθισμένη οικογένεια. Κανείς δεν τους ενοχλεί, ούτε τους ζητάει φωτογραφίες. Είναι δύσκολο να σκεφτείς τι πρέπει να πεις όταν μιλάς με τον Ουίλιαμ, αλλά είναι πολύ φιλικός», συμπλήρωσε.