Αρχική > Featured > Ανακαλύψαμε τα βερνίκια για να αντιγράψεις το νυφικό μανικιούρ της Μέγκαν Μαρκλ

Ανακαλύψαμε τα βερνίκια για να αντιγράψεις το νυφικό μανικιούρ της Μέγκαν Μαρκλ

Μπορεί ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν να πέρασε αλλά ακόμα θυμόμαστε την πριγκιπική εμφάνιση της νύφης. Η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ελαφρύ μακιγιάζ και έναν χαλαρό κότσο στα μαλλιά και κατάφερε να εντυπωσιάσει τα πλήθη! Ακόμα και το βερνίκι νυχιών της ήταν τόσο απλό που αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένα κρυμμένο νόημα πίσω από αυτό.

Απόδειξη ότι η Μέγκαν Μαρκλ ακολουθεί τους κανόνες του παλατιού είναι ότι ακόμη και το νυφικό μανικιούρ της είχε την έγκριση της βασίλισσας. Η Δούκισσα επέλεξε ένα απαλό ροζ, δίνοντας στα χέρια της μία πολύ κλασική και κομψή εμφάνιση -και πιθανότατα δεν είναι κάποιο ακριβό βερνίκι που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αντέξουμε οικονομικά!

Βερνίκι Ballet Slippers, Essie

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η απόχρωση Ballet Slippers της Essie είναι η αγαπημένη της βασίλισσας Ελισάβετ -αν χρειάζεστε απόδειξη η εταιρεία αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα της ότι το 1989, ο κομμωτής της βασίλισσας έστειλε μία επιστολή στην Essie ζητώντας τη συγκεκριμένη απόχρωση, τη μόνη που θα φορούσε να διαλέξει η Αυτού Μεγαλειότης.

Είτε λοιπόν ήταν φόρος τιμής στη βασίλισσα είτε όχι, η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε απλά καταπληκτική! Φαίνεται ότι αν αυτό είναι το χρώμα της τελικά, η βασίλισσα και η νέα εγγονή της θα έχουν κάτι κοινό από εδώ και στο εξής.

Οι προτάσεις του InfoWoman.gr:

Βερνίκι Super Stay 7 Days No. 130, Maybelline
Βερνίκι Beat No. 605, Erre Due
Βερνίκι Vernis à L’huile No. 220 , L’Oreal