Γυμναστήριο ή γιόγκα; Όποιος και αν είναι ο αγαπημένος σας τρόπος άσκησης, στα Marks & Spencer θα βρείτε τα must-have κομμάτια για να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό αθλητικό στυλ.

Κάθε φορά που υπόσχεστε στον εαυτό σας ότι θα ξεκινήσετε γυμναστική, νιώθετε κι εσείς σαν να πηγαίνετε πρώτη μέρα στο σχολείο; Όπως όταν ήμασταν μικρές διαλέγαμε το πιο όμορφο φόρεμα για την ξεχωριστή εκείνη μέρα, το ίδιο μοντέρνες θέλουμε να πηγαίνουμε και στο γυμναστήριο. Και όταν θέλουμε να ανανεώσουμε τα αθλητικά μας ρούχα, τα Marks & Spencer είναι ο ιδανικός προορισμός!

Συνδυάζοντας την κομψότητα με την καινοτομία, η φετινή συλλογή Marks & Spencer Activewear περιλαμβάνει απαλά t-shirts, ζεστά φούτερ και κολάν που σμιλεύουν τη σιλουέτα, χαρίζοντας αυτοπεποίθηση. Εκτός των άλλων μπορείτε να βρείτε το ιδανικό αθλητικό bra, ανάλογα με την ένταση της άσκησης που έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε.


Καλύψτε κάθε ανάγκη σας!

Προπονηθείτε με αυτοπεποίθηση χάρη στη νέα συλλογή Activewear που είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Ανακαλύψτε τα νέα κολακευτικά κολάν που παρέχουν πλήρη κάλυψη, όσο σκληρή κι αν είναι η προπόνησή σας. Αν αυτό δεν σας αρκεί, τα κολάν της νέας συλλογής στεγνώνουν εύκολα, καθώς το ύφασμά τους απομακρύνει την υγρασία από το σώμα και σας κρατά δροσερές για περισσότερη ώρα.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας κομμάτια από τη νέα συλλογή Marks & Spencer και δημιουργήστε τους πιο άνετους συνδυασμούς για το γυμναστήριο, τη γιόγκα ή μια χαλαρή βόλτα στην πόλη!

από Μαρία Ιωαννάτου