Μαζί με τα πρώτα μπάνια ξεκινά και η αναζήτηση των απαραίτητων αξεσουάρ για την παραλία. Και όταν λέμε απαραίτητα εννοούμε φυσικά το καπέλο για την προστασία από τον ήλιο και την τσάντα για όλα όσα χρειαζόμαστε στη δροσερή μας εξόρμηση!

Και επειδή οι διακοπές πλησιάζουν, έχουμε εντείνει την αναζήτησή μας για να βρούμε τα πιο μοντέρνα και πρακτικά αξεσουάρ που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε στην παραλία. Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια, τα χειροποίητα είδη Handmade With Love by Evi, που από τη στιγμή που τα είδαμε μάς έχουν πάρει το μυαλό!


Εάν λοιπόν θέλετε τα αξεσουάρ σας να έχουν προσωπικό χαρακτήρα και να μη μοιάζουν με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην αγορά, έχουμε αυτό που χρειάζεστε! Το μεράκι, η φαντασία και το ταλέντο της δημιουργού έχουν ως αποτέλεσμα μοναδικά χειροποίητα είδη που εντυπωσιάζουν τους πάντες!

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, η συλλογή Handmade With Love by Evi εμπλουτίζεται με ψάθινες τσάντες παραλίας που αποτελούν το must της φετινής σεζόν και ψάθινα καπέλα στο ίδιο σχέδιο. Από φλαμίνγκο που έκαναν θραύση πέρυσι το καλοκαίρι -και συνεχίζουν- μέχρι το καρπούζι -σήμα κατατεθέν της πιο ανέμελης εποχής του χρόνου! Σας δίνουμε μία μικρή γεύση από τα υπέροχα χειροποίητα αξεσουάρ Handmade With Love by Evi για να διαλέξετε αυτά που σας αρέσουν!

από Μαρία Ιωαννάτου