Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα χείλη! Το έντονο κόκκινο χρώμα είναι αναμφίβολα το χρώμα του πάθους και η ημέρα των ερωτευμένων επιβάλλει χείλη κόκκινα και αισθησιακά.

Όποιο make-up look κι αν επιλέξετε, δοκιμάστε τις θηλυκές κόκκινες αποχρώσεις Love και Desire από τη συλλογή Velvet Mattes Lipsticks της Max Factor και κερδίστε τις εντυπώσεις! H συλλογή Velvet Mattes Lipsticks χαρίζει εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα και ταυτόχρονα απόλυτα ενυδατωμένα χείλη.

Velvet Matte Lipstick – Desire

Μια επαναστατική σύνθεση

Ένα ματ αποτέλεσμα δύσκολα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, χωρίς να αφήνει ένα αίσθημα ξηρότητας στα χείλη. Για να επιτύχουν ενυδάτωση με ένα ματ κραγιόν, οι γυναίκες έπρεπε να συνδυάσουν scrub για τα χείλη, lip balm και κραγιόν.


Η συλλογή Velvet Mattes Lipsticks της Max Factor σπάει τους κανόνες του make-up και δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να τα έχει όλα χωρίς συμβιβασμούς. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ματ χρώμα με πυκνή υφή, αλλά ταυτόχρονα με μια κρεμώδη ενυδατική φόρμουλα ως βάση. Παραδοσιακά, τα ματ κραγιόν έχουν αυξημένη ποσότητα πούδρας στη σύνθεσή τους, δημιουργώντας μια ανομοιόμορφη επιφάνεια που διαχέει το φως.

Velvet Matte Lipstick – Love

Τα Velvet Mattes Lipsticks αντίθετα, διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα χωρίς αυξημένη ποσότητα πούδρας ή άλλων στερεών συστατικών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στη συλλογή Velvet Mattes Lipsticks έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια φόρμουλα ενυδάτωσης με τη δημοφιλή σειρά Colour Elixir της Μax Factor.

Το αποτέλεσμα; Ματ αλλά ενυδατωμένα χείλη, έτοιμα για… φίλημα!

από Μαρία Ιωαννάτου