Αρχική > Σχέσεις > Ανάδρομος Ερμής: Ποια ζώδια θα «μαρτυρήσουν» μέχρι τις 10 Μαρτίου
%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%810

Ανάδρομος Ερμής: Ποια ζώδια θα «μαρτυρήσουν» μέχρι τις 10 Μαρτίου

Μέχρι και τις 10 Μαρτίου ο Ερμής είναι ανάδρομος και αυτό σημαίνει πως ειδικά ορισμένα ζώδια, θα ταλαιπωρηθούν αρκετά και θα πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω τις επιλογές τους.

Στις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ στις 10 Μαρτίου θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του, όπου σταδιακά θα οδηγηθούμε στην αποκατάσταση των επικοινωνιακών δραστηριοτήτων μας. Σημαντικό όμως είναι να γνωρίζουμε ότι και σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου ο Ερμής θα είναι σε σκιά και δεδομένου αυτού, θα χρειαστούμε τον χρόνο μας μέχρι να οδηγηθούμε στην αποκατάσταση και εύρυθμη ροή των επικοινωνιακών ζητημάτων.

Όπως διαβάζουμε στο astrokouskous.oroskopos.gr, όσοι έχετε γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή, διαπιστώνετε ότι τα διαστήματα του έτους όπου ο πλανήτης κινείται φαινομενικά ανάδρομος είναι οι περίοδοι του έτους που μπορείτε να δείτε περισσότερες εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα, τα οποία συνδέονται με τον συγκεκριμένο πλανήτη (π.χ. επικοινωνίες, έγγραφα, αποφάσεις), ενώ δεν βιώνετε με την ίδια δυσκολία τις προκλήσεις ή αλλιώς τα εμπόδια της αναδρομής του πλανήτη.

Τι να προσέξετε έως τις 10 Μαρτίου

Πιο δύσκολη ή αλλιώς και προβληματική για τις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες κρίνεται η περίοδος που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της πτώσης του, δηλαδή το διάστημα από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας:

  • Τίποτα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται: Άλλα λέω και άλλα κάνω, πώς να σου το πω… Ακριβώς αυτή θα είναι η κυρίαρχη τάση της εποχής, όπου το μυαλό θα είναι κάπως πιο θολωμένο και συγχυσμένο. Οι σκέψεις φιλτράρονται από το συναίσθημα και η λογική πολλές φορές μπορεί να απέχει. Δεδομένου αυτού μπορεί να παρασυρόμαστε από κρίσεις που δεν είναι απόλυτα σωστές. Δεν λείπουν λοιπόν οι αυταπάτες και οι λανθασμένες εκτιμήσεις που θα προκαλέσουν διαψεύσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια, σημαντικές δεσμεύσεις, σπουδαίες δηλώσεις, που λίγο αργότερα θα αναθεωρηθούν.
  • Καθυστέρησε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα: Το διάστημα αυτό δεν κρίνεται ιδανικό για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον, αφενός γιατί η κρίση θα είναι θολή, αφετέρου πολλές από τις σκέψεις ή τα σχέδια αυτής της περιόδου θα μετανοηθούν στην πορεία. Αρκετές στιγμές αυτή την περίοδο, μπορεί να νιώσεις ότι είσαι διχασμένος, μπερδεμένος, δεν είσαι αρκετά σίγουρος για αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις, ή μπορεί και το παρελθόν να σου δημιουργεί προσκόλληση και να μη σου επιτρέπει να πας ένα βήμα παρακάτω.
  • Προσοχή σε έγγραφα και συμφωνίες: Σε πρακτικό επίπεδο, είναι χρήσιμο αυτό το διάστημα να καθυστερήσουμε την υπογραφή σημαντικών εγγράφων-συμφωνητικών, αφενός γιατί πολλοί από τους όρους μπορεί να αναθεωρηθούν, ή να μην είναι εφικτό να τηρηθούν ή γενικότερα θα υπάρχει αργή εξέλιξη της όποιας συμφωνίας. Καθυστερήσεις, συγχύσεις, ή και λανθασμένες πληροφορίες σε έγγραφα θα δημιουργήσουν αποδιοργάνωση.
  • Οικονομικές ατασθαλίες: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουμε αυτό το διάστημα στη διαχείριση των οικονομικών μας, πιο συγκεκριμένα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να δεσμευτούμε με ένα νέο δάνειο, ή να κάνουμε μία σημαντική αγοραπωλησία. Επιπλέον, προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στη χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών. Κρούσματα κλοπών θα προκαλέσουν χάος.
  • Άσκοπες, περιττές ή και ελαττωματικές αγορές: Η περίοδος δεν είναι ιδανική για να κάνεις μια σημαντική αγορά, ιδιαίτερα σε κινητό, υπολογιστή, ηλεκτρονική συσκευή, αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Αλλά ακόμα και στις πιο απλές, καθημερινές αγορές μπορεί να παρασυρθείς και να αγοράσεις κάτι που δεν θα σου είναι χρήσιμο ή που μπορεί να αποδειχθεί ελαττωματικό.
  • Αναβολές – Καθυστερήσεις – Ασυνέπεια: Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο να τηρηθεί το πρόγραμμα ή το χρονοδιάγραμμα τόσο στις απλές καθημερινές μας δραστηριότητες, όσο και στα πιο σημαντικά επαγγελματικά έργα. Το ημερήσιο πρόγραμμά σου θα έχει καθυστερήσεις και αναβολές. Ο χρόνος δεν θα σου φτάνει για να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις αναλάβει, ενώ αρκετές στιγμές θα μένουν στη μέση. Η τήρηση των ραντεβού θα είναι δύσκολη, είτε γιατί θα υπάρχει αμέλεια, είτε επειδή θα δημιουργούνται επικοινωνιακά ευτράπελα (π.χ. κίνηση στους δρόμους).
  • Λάθη απροσεξίας, βλάβες και ζημιές: Ιδιαίτερα την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στους Ιχθείς, χαρακτηριστικά θα είναι τα λάθη απροσεξίας και έλλειψης συγκέντρωσης. Προσοχή σε ατυχήματα στις μετακινήσεις, στο μεταφορικό μέσο και στη συντήρησή του, αλλά και στη χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Οι ζημιές σε ηλεκτρονικές συσκευές ή και τα υδραυλικά προβλήματα θα αποσυντονίσουν αλλά και θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Προσοχή όμως πρέπει να δείξεις και στα πιο απλά, καθημερινά πράγματα, π.χ. να μην ξεχάσεις να κλειδώσεις το σπίτι ή το αυτοκίνητο, να μη χάσεις τα κλειδιά σου, να μην ξεχάσεις το κινητό σου ή ακόμα και να μη στείλεις ένα μήνυμα στον λάθος άνθρωπο!
  • Ζάλη του μυαλού: Αρκετές στιγμές θα νιώθεις αυτό το διάστημα σαν να έχεις πιει ένα πολύ βαρύ κοκτέιλ το οποίο σου έχει δημιουργήσει ζάλη. Το μυαλό δεν θα συγκεντρώνεται εύκολα, θα επιστρέφει σε νοσταλγικές σκέψεις του παρελθόντος, ενώ ασυνείδητες σκέψεις θα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, προκειμένου να τις αναγνωρίσεις και να εργαστείς πάνω σε αυτές.
  • Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Το διάστημα αυτό θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεννοηθείς με το περιβάλλον σου. Άλλα θα σκέφτεσαι, άλλα θα λες, άλλα θα κατανοούν, άλλα θα αντιλαμβάνεσαι, ενώ οι λεκτικές παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, προκαλώντας συνάμα ένα κύμα ευσυγκινησίας. Χαρακτηριστικές αυτή την περίοδο θα είναι και οι αποκαλύψεις μυστικών, γι’ αυτό φύλαξε καλύτερα όλα όσα δε θες να βγουν στην επιφάνεια.
  • Υπόθεση επανασύνδεση: Φιλίες και έρωτες από το παρελθόν κάνουν τώρα την επανεμφάνισή τους, αγγίζοντας μια ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου. Μην υπερεκτιμάς όμως αυτό το διάστημα ανθρώπους, σχέσεις ή και συναισθήματα και θυμήσου ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα είναι αισθητή σε όλους μας, ωστόσο μέχρι τις 4 Μαρτίου πιο έκδηλη θα είναι η επιρροή στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Σε αυτό το διάστημα, μια ερωτική επανασύνδεση μπορούν να έχουν οι Παρθένοι, οι Ιχθύες αλλά και οι Σκορπιοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Επαφές και επικοινωνίες με το παρελθόν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

Την περίοδο 4-10 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην 29η και 28η μοίρα του Υδροχόου. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Μια ερωτική επανασύνδεση μπορούν να προσμένουν οι Λέοντες, Υδροχόοι και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου. Επαφές με άτομα του παρελθόντος θα έχουν οι Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%810 %ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%812

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%814