Σαββατοκύριακο

Είναι σίγουρο πως νιώθετε και σεις ότι το Σαββατοκύριακό σας διαρκεί πάρα πολύ λίγο. Ναι, αυτές οι δυο μέρες ξεκούρασης περνούν νεράκι, αλλά τώρα υπάρχει τρόπος να διαρκέσουν περισσότερο.

Σκεφτείτε, λοιπόν, τι κάνετε τα Σάββατα και τις Κυριακές σας. Ξυπνάτε, ίσως κάνετε κάποια δουλειά στο σπίτι, βγαίνετε για ψώνια ή έναν καφέ και το βράδυ, αν έχετε όρεξη για ένα ποτάκι.

Θα μου πείτε Σαββατοκύριακο είναι δε θέλουμε να δουλεύουμε. Και θα συμφωνήσω, αλλά γιατί οι δυο μέρες που έχετε εκτός δουλειάς μοιάζουν να κυλούν νεράκι;

Και πώς μπορείτε να τις κάνετε να κρατήσουν περισσότερο;

Απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις δίνει ο David Eagleman, συγγραφέας του βιβλίου The Brain: The Story of You.  Σύμφωνα λοιπόν με το συγγραφέα η ρουτίνα του Σαββατοκύριακου είναι αυτή που φταίει για τις ώρες που περνούν πολύ γρήγορα.

Τι είναι εκείνο που πρέπει να κάνουμε για να σταματήσει να συμβαίνει αυτό;

Σαββατοκύριακο1

Να διανθίσουμε τις δραστηριότητές μας. Αντί να πάμε μόνο στο στέκι μας, ας δοκιμάσουμε και το καινούριο μπαράκι στην περιοχή μας. Ή ακόμη καλύτερα ας φύγουμε για λίγο από την πόλη μας να πάμε σε μια γειτονική συνοικία. Μπορούμε επίσης αντί για φαγητό να πάμε για ποτό το βράδυ του Σαββάτου και το πρωινό της Κυριακής να μην κοιμόμαστε μέχρι αργά, αλλά να ξεκινήσουμε έναν ωραίο περίπατο.

Τέλος πάντων ας δοκιμάσει ο καθένας ότι νομίζει ότι θα δώσει μια καλύτερη νότα στη ρουτίνα του Σαββατοκύριακου. Για να νιώσεις ότι αυτές οι μέρες δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα… Και αν θέλετε άλλο ένα στοιχείο για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο δείτε τι κάνουν όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι τα Σάββατα και τις Κυριακές…

Τα 5 βήματα για να πακετάρεις εύκολα τη βαλίτσα του Σαββατοκύριακου!

Οutfits που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς το Σαββατοκύριακο!

Καλό Σαββατοκύριακο, με ένα αστείο βίντεο!

 

από sstrempa