Αρχική > Featured > Αν θέλεις μια πολύ σικάτη εμφάνιση, τότε αντίγραψε το στυλ της Μισέλ Φάιφερ

Αν θέλεις μια πολύ σικάτη εμφάνιση, τότε αντίγραψε το στυλ της Μισέλ Φάιφερ

Είναι από τις πιο διάσημες, ταλαντούχες, αναγνωρίσιμες ηθοποιούς στην παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή και με αυτήν της την εμφάνιση πριν από λίγες μέρες στη διάρκεια της απονομής των WWD Beauty Inc στη Νέα Υόρκη, η Μισέλ Φάιφερ μπορεί εύκολα να μπει στη λίστα και με τα πιο καλοντυμένες.

Τα βραβεία

Η εμφάνιση της Μισέλ Φάιφερ στα βραβεία ομορφιάς WWD Beauty Inc Awards, δεν ήταν τυχαία, αφού βρισκόταν ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα. Η διοργάνωση της έδωσε το βραβείο «Founder Award» για το προσωπικό brand αρωμάτων της «Henry Rose».

Η ηθοποιός φόρεσε το πιο μοδάτο look της σεζόν, ένα καρό σακάκι και μια πλισέ φούστα, δείχνοντας εξαιρετικά αριστοκρατική.

Η Μισέλ Φάιφερ σήμερα είναι 61 ετών, αλλά αυτή η ιδιαίτερη ομορφιά της σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί παρά το πέρασμα του χρόνου. Όσον αφορά μάλιστα τη συγκεκριμένη της εμφάνιση, μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό συνδυασμό που αναδεικνύει τα φυσικά της χαρίσματα μαζί με την προσωπικότητά της. Χωρίς πολύ μακιγιάζ, χωρίς επεμβατικές αισθητικές διαδικασίες, έδειχνε τόσο μα τόσο λαμπερή, που πραγματικά αξίζει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Το σύνολο

Ένα καρό blazer, το οποίο έδενε με ζώνη στη μέση μπορούμε να πούμε ότι ήταν το κομμάτι που έκλεβε την παράσταση. Από μέσα, φορούσε ένα σατέν, camisole top, το οποίο φαινόταν ελάχιστα, ωστόσο έδινε επιπλέον θηλυκότητα στο σύνολο.

Η πλισέ ιβουάρ φούστα έδινε κίνηση στο look, το οποίο ολοκληρωνόταν με ένα ζευγάρι γκρι μπότες τύπου καουμπόικες.