Αρχική > Cinema > Άλλη μια πετυχημένη μεταμόρφωση της Θερόν για ταινία – Δεν την αναγνώρισε ούτε η Κίντμαν

Άλλη μια πετυχημένη μεταμόρφωση της Θερόν για ταινία – Δεν την αναγνώρισε ούτε η Κίντμαν

Είναι ταλαντούχα και πανέμορφη. Δεν διστάζει να τσαλακωθεί, να μεταμορφωθεί, να πάρει κιλά για τις ανάγκες των ρόλων της και το αποτέλεσμα πάντα τη δικαιώνει. Γιατί είναι ηθοποιός υψηλού διαμετρήματος. Ο λόγος για τη Σαρλίζ Θερόν, την οποία στην τελευταία ταινία της μπέρδεψε ακόμη και η Νικόλ Κίντμαν.

Οι πρωταγωνίστριες της ταινίας

Η Θερόν, η Κίντμαν και η Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστούν στην ταινία «Bombshell». Η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την πρώην δημοσιογράφου του Fox News, Μέγκιν Κέλι, και στο επίκεντρο είναι οι γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Θερόν: “Η Κίντμαν δεν μου μίλησε”

Η μεταμόρφωση της Σαρλίζ Θερόν για τις ανάγκες του ρόλου ήταν τέτοια, που μια μέρα στα γυρίσματα πέρασε από δίπλα της η Νικόλ Κίντμαν και δεν της μίλησε. «Νόμιζα ότι ήταν θυμωμένη μαζί μου. Σκέφτηκα “Θεέ μου, τι έκανα; Μήπως χάλασα κάτι στο καμαρίνι της; Μήπως δεν τη χαιρέτησα ευγενικά;», περιέγραψε η Σαρλίζ Θερόν στο Entertainment Tonight. «Με πλησίασε και μου είπε “Σαρλίζ;” και όταν της απάντησα “Ναι, είσαι θυμωμένη μαζί μου;”, μου είπε “Οχι, απλά δεν ήξερα ότι είσαι εσύ!», ανέφερε ακόμη η Σαρλίζ Θερόν περιγράφοντας το μπέρδεμα.