Αρχική > Celebrities > Αλλάζει σελίδα το Cosmopolitan- Για πρώτη φορά άνδρας -κομμωτής και οροθετικός- στο εξώφυλλο!

Αλλάζει σελίδα το Cosmopolitan- Για πρώτη φορά άνδρας -κομμωτής και οροθετικός- στο εξώφυλλο!

Τo Cosmopolitan αλλάζει εποχή και για πρώτη φορά εδώ και 35 χρόνια κυκλοφορίας του βάζει έναν και μόνο άνδρα στο εξώφυλλό του!

Ο λόγος για τον διάσημο κομμωτή και τηλεπερσόνα Τζόναθαν Βαν Νες –  ο γνωστότερος ίσως από τη σειρά Queer Eye του Netflix – που ποζάρει τελείως ακομπλεξάριστος για εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου του Cosmpolitan UK φορώντας ένα πορτοκαλί τούλινο φόρεμα με ένα ζευγάρι αθλητικά Nike!

Άκρως συμβολικός ο τίτλος του εξωφύλλου: «Ναι. Τα καταφέραμε. Είστε ευπρόσδεκτοι».

«Κομμωτής, χορευτής, γυμναστής, σταρ του Queer Eye, podcaster, ακτιβιστής, κωμικός: Ο Τζόναθαν Βαν Νες έχει πολλές πλευρές. Η Amy Grier μιλάει μαζί του ενώ εκείνος προσθέτει στην ήδη εντυπωσιακή λίστα του την ιδιότητα του »σταρ στο εξώφυλλο του Cosmopolitan» αναφέρει χαρακτηριστικά η διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού.

Το εξώφυλλο αυτό έρχεται μόλις λίγους μήνες αφότου ο διάσημος κομμωτής και τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως είναι θετικός στον ιό HIV, στα απομνημονεύματά του «Over The Top», που κυκλοφόρησαν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στο βιβλίο του, ο Βαν Νες αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με τον ιό HIV σε ηλικία 25 ετών, μετά από λιποθυμία, ενώ χτένιζε έναν πελάτη του. Και τώρα, μιλά στο Cosmopolitan για το πώς είναι να ζει με τον ιό: «Αυτή είναι μόνο η αρχή. Συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις όσον αφορά στην ζωή κάποιου με HIV. Το στίγμα και η δυσκολία γύρω από την θεραπεία είναι αυτά που το δημιουργούν όλο αυτό. Η δουλειά μου μόλις άρχισε».

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το Cosmopolitan είχε στο παρελθόν φιλοξενήσει τα μέλη του ανδρικού συγκροτήματος One Direction στο εξώφυλλό του το 2012, αλλά ο Βαν Νες σηματοδοτεί την πρώτη σόλο μη γυναικεία προσωπικότητα που εμφανίζεται στο εξώφυλλο από τον Boy George τον Δεκέμβριο του 1984.