Αρχική > Fitness > Αληθινή ιστορία: "Πέρασα 4 μήνες κόλασης για να γίνω μοντέλο της Victoria’s Secret"

Αληθινή ιστορία: "Πέρασα 4 μήνες κόλασης για να γίνω μοντέλο της Victoria’s Secret"

PoppyCross-114-940x1103Διάσημη blogger μοιράζεται με όλο τον κόσμο τους τέσσερις μαρτυρικούς μήνες που πέρασε, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε μοντέλο της Victoria’s Secret. Ο λόγος για την blogger fitness Poppy Cross, η οποία μοιράστηκε την εμπειρία της μέσα από ένα άρθρο της στη Daily Mail.

Γράφει ότι η αποστολή της να αποκτήσει τις αναλογίες ενός “αγγέλου” δεν ήταν καθόλου εύκολη, γιατί έπρεπε να ακολουθήσει σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής και μία σχεδόν αδύνατη δίαιτα, κάτι που της κόστισε πάνω από 20.000 ευρώ! Το μέσο μοντέλο της Victoria’s Secret έχει ύψος 1.75 και μέση 60 εκατοστά, έχει σωματικό λίπος το πολύ 18%, ποσοστό που είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μία υγιής και γυμνασμένη γυναίκα κυμαίνεται ανάμεσα στο 21% και το 24%.

Το πρόγραμμα γυμναστικής

Όπως αποκαλύπτει η Poppy Cross, για να γυμνάσει τους γλουτούς και τους μηρούς της έκανε ένα συνδυασμό από ασκήσεις με πολλά βάρη, αφού αυτό είναι το μυστικό για ένα σωστά γραμμωμένο σώμα. Παράλληλα, έκανε μία σειρά από άλλους τρόπους γυμναστικής, όπως pilates, μποξ και μπαλέτο. Κι όλα αυτά τα έκανε 6-7 φορές την εβδομάδα, και αρκετές φορές, πάνω από μία φορά την ημέρα! «Στον τρίτο μήνα μπορούσα να σηκώσω 72 κιλά, περισσότερα από όσα ζυγίζω», γράφει η Poppy.

Διαβάστε τη συνέχεια στο thetoc.gr