Τσιτσιπάς: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου»

τσιτσιπάς-ο-μισθός-σου-είναι-η-δωροδο

Άλλο ένα… απόφθεγμα από στόματος Τσιτσιπά ξεσήκωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, τον κόσμο στο Twitter, αφού αυτό το μέσο επέλεξε ο κορυφαίος τενίστας για να γράψει τις φιλοσοφίες του. «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου», έγραψε χαρακτηριστικά o τενίστας και προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Προφανώς και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να μπει στη θέση των απλών ανθρώπων που μοχθούν και αγωνίζονται στην καθημερινότητά τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν και συνεχίζει να προκαλεί με τις άστοχες, τη μία μετά την άλλη, δηλώσεις του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ένας από τους καλύτερους του κόσμου προκάλεσε αντιδράσεις όταν έκανε ένα tweet στο οποίο έγραψε: «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου». Οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια από τους followers του άρχισαν να πέφτουν βροχή, από ανθρώπους από όλη τη γη…

“Σε χτύπησε ρακέτα στο κεφάλι;”

Λίγες ώρες μετά το tweet του ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις από τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στη δική του δουλειά και έριξαν τα βέλη τους στον μισθό του.

Άλλοι πάλι τόνισαν πως ο ίδιος δεν θα χρειαστεί ποτέ στη ζωή του να δουλέψει οχτάωρα, ενώ τον συμβούλεψαν να σκέφτεται περισσότερο πριν γράψει κάτι.

Χαρακτηριστική δε είναι η ερώτηση ενός follower ο οποίος τον ρώτησε αν χτύπησε το κεφάλι του σε καμία ρακέτα ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «γιατί συνεχίζει και το κάνει αυτό;».

«Οι διασημότητες δεν θα έπρεπε να δίνουν συμβουλές σε καθημερινούς ανθρώπους. Είστε τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα που περνάμε καθημερινά. Πιστεύετε ότι όλοι έχουν την πολυτέλεια να φύγουν από μια δουλειά που δεν τους αρέσει; Όχι. Αυτή είναι η πραγματικότητά μας», έγραψε άλλος χρήστης.

Τα tweets

%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%ce%ac%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b8%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf0

%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%ce%ac%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b8%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf2%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%ce%ac%cf%82-%ce%bf-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b8%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf4

Σχετικά Άρθρα
Ο αγώνας της Νοτιοαφρικανής αθλήτριας να αποδείξει ότι είναι γυναίκα: "Αν θέλεις να δεις ότι είμαι γυναίκα, θα σου δείξω τον κόλπο μου"
Ο αγώνας της Νοτιοαφρικανής αθλήτριας να αποδείξει ότι είναι γυναίκα: “Αν θέλεις να δεις ότι είμαι γυναίκα, θα σου δείξω τον κόλπο μου”
Ο γαμπρός σκηνοθέτησε ληστεία για να γλιτώσει τον γάμο και η νύφη τον μήνυσε - Απίστευτη ιστορία στο Αγρίνιο
Ο γαμπρός σκηνοθέτησε ληστεία για να γλιτώσει τον γάμο και η νύφη τον μήνυσε – Απίστευτη ιστορία στο Αγρίνιο
Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις συγκινεί: Εξηγεί πώς άλλαξε η ζωή της μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία
Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις συγκινεί: Εξηγεί πώς άλλαξε η ζωή της μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία
%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%8d%ce%b6%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-2-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%8e%ce%bd0
Βρετανός σύζυγος και πατέρας 2 παιδιών διέλυσε το γάμο του και τα έφτιαξε με την Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσαν
Γιώργος Κωνσταντίνου - Έλενα Ναθαναήλ: Ο άγνωστος έρωτάς τους και η σπάνια φωτογραφία από την εποχή που ήταν ζευγάρι
Γιώργος Κωνσταντίνου – Έλενα Ναθαναήλ: Ο άγνωστος έρωτάς τους και η σπάνια φωτογραφία από την εποχή που ήταν ζευγάρι
Βαγγέλης Παπαθανασίου: Η άγνωστη ιστορία με τον Στρατή Μυριβήλη και άλλα 10 πράγματα που δεν ξέρατε για εκείνον
Βαγγέλης Παπαθανασίου: Η άγνωστη ιστορία με τον Στρατή Μυριβήλη και άλλα 10 πράγματα που δεν ξέρατε για εκείνον

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του