Συγκλονίζει ο Γιάννης Πάριος: Το τραγούδι που αφιέρωσε στους ήρωες πιλότους του Phantom

συγκλονίζει-ο-γιάννης-πάριος-το-τραγο

Μία μεγάλη συναυλία έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (9/2) , ο Γιάννης Πάριος στο Κολλέγιο Αθηνών. Και ο σπουδαίος ερμηνευτής χάρισε στο κοινό που βρέθηκε να τον ακούσει από κοντά, μια μαγική βραδιά.

Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή της συναυλίας που έφερε δάκρυα στα μάτια του κοινού, ήταν εκείνη όπου ο Γιάννης Πάριος αφιέρωσε στους δύο ήρωες πιλότους του Phantom που χάθηκαν στην Ανδραβίδα, Στάθη Τσιτλακίδη και Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα το αγαπημένο τραγούδι, «Δώσε μου λιγάκι ουρανό».

«Βοηθήσανε για να βλέπουμε πιο γαλανό τον ουρανό εμείς. Και θυσιαστήκαν γι’αυτό. Εγώ το έγραψα για άλλους λόγους αλλά Δώσε μου λιγάκι ουρανό…», είπε για τους ήρωες πιλότους, Στάθη Τσιτλακίδη και Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Τα λόγια του συγκίνησαν το κοινό το οποίο τον καταχειροκρότησε λίγο πριν ακουστεί η τεράστια επιτυχία του.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή

Βίντεο Πρώτο Θέμα

Διαβάστε επίσης

Έλλη Κοκκίνου: “Πήρα 22 κιλά μέσα σε έναν χρόνο. Τρέλα με πιάνει”

Σπύρος Μπιμπίλας: Με αυτό το κόμμα θα κατέβει στις ερχόμενες εκλογές – Και μάλλον δεν πάει ο νους σας!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την καταδίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Σχετικά Άρθρα
Τέμπη: "Κάθε μέρα κι άλλος ψυχολόγος στο τηλέφωνο - Δεν κοιμάμαι χώρις χάπια" -Ακόμα βασανίζονται οι επιζώντες
Τέμπη: “Κάθε μέρα κι άλλος ψυχολόγος στο τηλέφωνο – Δεν κοιμάμαι χώρις χάπια” -Ακόμα βασανίζονται οι επιζώντες
Ο δισεκατομμυριούχος Πόρσε χωρίζει τη σύζυγό του επειδή έχει άνοια
Ο δισεκατομμυριούχος Πόρσε χωρίζει τη σύζυγό του επειδή έχει άνοια
Οι ανατριχιαστικές αναζητήσεις στο Google του οδοντιάτρου που κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας του
Οι ανατριχιαστικές αναζητήσεις στο Google του οδοντιάτρου που κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας του
Γεωργία Καλτσή: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 μιλάει για το σοκαριστικό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή της
Γεωργία Καλτσή: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 μιλάει για το σοκαριστικό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή της
Ο Στέφανος Βούρος, ο γιος του Γιάννη Βούρου που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα, και τα κοινωνικά μηνύματα στο Tik Tok
Ο Στέφανος Βούρος, ο γιος του Γιάννη Βούρου που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα, και τα κοινωνικά μηνύματα στο Tik Tok
Μιλένα Αποστολάκη, γειτόνισσα της Ρωσίδας κατασκόπου: "Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν η γυναίκα αλλά το μαγαζί που είχε ανοίξει στη διπλανή πολυκατοικία"
Μιλένα Αποστολάκη, γειτόνισσα της Ρωσίδας κατασκόπου: “Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν η γυναίκα αλλά το μαγαζί που είχε ανοίξει στη διπλανή πολυκατοικία”

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του