Αληθινές Ιστορίες

Στηβ Κακέτσης: Ο μεγάλος έρωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα και η θυελλώδης σχέση με την Άντζελα Δημητρίου

Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια, και με τον θάνατό του κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Άλλωστε, ο ισχυρός επιχειρηματίας, ήταν ο “άρχοντας της νύχτας”, με μαγαζιά εστίασης και διασκέδασης και ιδιοκτήτης της θρυλικής “Νεράιδας”.

Ο Στηβ Κακέτσης εκτός από το επιχειρηματικό κομμάτι, απασχολούσε τον Τύπο και με την προσωπική του ζωή. Ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Κατιάνα Μπαλανίκα που κατέληξε σε γάμο και κατόπιν η θυελλώδης σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου, ήταν δύο σημαντικά κεφάλαια στη ζωή του εκλιπόντος επιχειρηματία.

Στα μέσα της δεκαετίας του ‘70, είναι ήδη γνωστός στους νυχτερινούς και κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, ως ένας πολύ γοητευτικός 25άρης. Δεν έχει σταθερή σχέση, είναι ένας άνδρας που ζει και εργάζεται στην Αμερική μόνιμα, αλλά έρχεται στην Ελλάδα για να διασκεδάσει. Σε μία από τις εξόδους του συναντά την 28χρονη τότε ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα και εντυπωσιάζεται τόσο που ψάχνει να βρει τρόπο να την πλησιάσει.

Πιάνει μια κοινή τους φίλη, η οποία μιλάει στην Μπαλανίκα για τον όμορφο Στηβ, όμως η τελευταία δεν θέλει να γνωρίσει έναν τύπο που γυρνάει στα μπουζούκια και σπάει πιάτα. Αλλά η μοίρα ήθελε να “ενώσει” αυτούς τους δυο νέους κι έτσι ένα βράδυ θα έρθουν κοντά στο κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα, όταν εκείνος θα περάσει δίπλα της και θα της αφήσει λουλούδια χωρίς να πει τίποτε.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα, αρχικά, δεν εντυπωσιάζεται αλλά την δεύτερη φορά που πάει στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, βλέπει έναν καλλονό όπως έχει πει, να στέκεται όρθιος ακουμπώντας σε μια κολόνα. Ρωτάει τη φίλη της ποιος είναι αυτός ο κούκλος και σε λίγο ο Κακέτσης κάθεται στο τραπέζι της για μια πρώτη γνωριμία που αλλάζει την ζωή του, μέσα σε λίγους μήνες.

Ο μεγάλος έρωτας με την Μπαλανίκα

Κακέτσης και Μπαλανίκα σύντομα γίνονται ζευγάρι και παντρεύονται την ίδια χρονιά το 1975. Τον πρώτο καιρό μένουν στην Αμερική, όπου αποκτούν και τον γιο τους, Ασημάκη. Αργότερα, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, με τον επιχειρηματία να αγοράζει την Νεράιδα το 1980, που έμελλε να γράψει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα. Ενώ θα ασχοληθεί και με τον χώρο εστίασης, πάντα με επιτυχία. Κι έτσι, δεν θα αργήσει να γίνει ο “άρχοντας της νύχτας”.

Πρόσφατα, η Κατιάνα Μπαλανίκα βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη και μίλησε για τη γνωριμία της με τον πρώην σύζυγό της. «Ο Στηβ Κακέτσης είπε ότι του άρεσε όπως φαινόταν η πλάτη μου, στα φουστάνια που φορούσα. Με άφησε σπίτι. Με ρώτησε αν θέλω να ανέβει πάνω και είπα όχι. Είχαμε πιει και του είπα θα τηλεφωνηθούμε. Από εκεί ξεκίνησε. Τον ερωτεύτηκα. Ο γιος μου είναι 46 χρονών, έχω δύο εγγονές», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Στα μέσα της δεκαετίας του ‘90 εκεί όπου όλα δείχνουν να κυλούν ιδανικά στη ζωή του Στιβ, συλλαμβάνεται ως μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, με τον ίδιο να φωνάζει για την αθωότητα του. Ο επιχειρηματίας προφυλακίζεται για να αφεθεί τελικά ελεύθερος μετά την πρόταση του εισαγγελέα προς το Δικαστικό Συμβούλιο ότι δεν υπάρχουν σε βάρος του ενδείξεις ενοχής.

Η περιπέτεια αυτή στοίχισε πολύ στον Κακέτση, τον είχε πληγώσει βαθιά. Την ίδια στιγμή, ο γάμος του με την Μπαλανίκα περνούσε κρίση και πέντε χρόνια μετά χωρίζουν. Όπως αποκάλυψε, ο επιχειρηματίας χρόνια μετά, η Μπαλανίκα ήταν ότι καλύτερο πέρασε από τη ζωή του, εκείνη άλλωστε του στάθηκε βράχος στην περιπέτειά του, τον στήριξε. Ενώ παρέμειναν φίλοι, μέχρι το τέλος της ζωής του.  Στο μεταξύ, στη ζωή του είχε μπει η Άντζελα Δημητρίου και ήταν ο λόγος που χώρισε με την ηθοποιό.

Η θυελλώδης σχέση με την Άντζελα Δημητρίου

Ο Στηβ Κακέτσης ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Άντζελα Δημητρίου, γίνονται ζευγάρι παράνομα και για τα επόμενα χρόνια θα ζήσουν μια θυελλώδη σχέση που θα περάσει από σαράντα κύματα με ατέλειωτα επεισόδια χωρισμών και επανασυνδέσεων.

‘Ένας έρωτας που γίνεται αγαπημένο θέμα του gossip Τύπου, ειδικά μετά τον χωρισμό τους, όπου ο ένας κατηγορούσε τον άλλον.

Η Άντζελα Δημητρίου μετά από κάποια χρόνια θα πει για εκείνον: «Ο Στιβ με αγάπησε και με αγαπάει ακόμη, αλλά αυτή ήταν μια ιδιόρρυθμη σχέση. Πέρασα πολύ καλά μαζί του αλλά μου έκανε και πολλά άσχημα πράγματα. Από τη μια μου έδειχνε ένα σωστό δρόμο και από την άλλη με οδηγούσε κατευθείαν στο γκρεμό».

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα. Η Άντζελα ήθελε γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ» είχε εξομολογηθεί με τη σειρά του, ο Στηβ Κακέτσης στο περιοδικό ΕΓΩ.

Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας, Στηβ Κακέτσης

Τι φέρνει τη Μαρία Μενούνος πιο κοντά στην Ελλάδα;

“Τι δεν πρέπει να σας δει ο σύζυγός σας να κάνετε” – Η ανάρτηση που έγινε viral και το κράξιμο στο Twitter

infowoman team

Recent Posts

US Polo Assn: H συλλογή S/S24 εμπνέεται από τα χρώματα και την ατμόσφαιρα της Μεσογείου

Όμορφα, ηλιόλουστα χρώματα και αποχρώσεις του μπλε, χαλαρές γραμμές και χειροποίητα υλικά. Εκπληκτικές υφές στα…

5 λεπτά ago

Ρέμπελ Γουίλσον: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται βιασύνη»

Αποκαλυπτική ήταν για μία ακόμη φορά η Ρέμπελ Γουίλσον, αφού με αφορμή τα απομνημονεύματά της,…

28 λεπτά ago

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (29,30,31/03)

Ένα δράμα μεγάλης  δύναμης και αρίφνητου πόνου. Κανένα άλλο έργο του Ίψεν δεν συγκεντρώνει τόσο…

35 λεπτά ago

Δωρεάν webinar «Φάκελοι Υγείας»: ‘Υπνος και Καρδιά

Γράφει η Ιφιγένεια Τσαντίλη Την Πέμπτη 28/3/2024 ανοίγει ο Φάκελος Υγείας στο webinar «Ύπνος &…

36 λεπτά ago

“Kinds of Kindness”: Το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Λίγες ημέρες μετά τα τέσσερα Οσκαρ που απέσπασε το «Poor Things» στη φετινή τελετή απονομής…

51 λεπτά ago

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη – Πότε υποχωρεί

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς η αφρικανική σκόνη έχει…

1 ώρα ago