Αληθινές Ιστορίες

Πατέρας σκότωσε τον πρώην της κόρης του ενώ επιχειρούσε να εισβάλει στο σπίτι τους – Σκληρές εικόνες!

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας πατέρας πυροβολεί και σκοτώνει τον πρώην σύντροφο της κόρης του καθώς προσπαθούσε να μπει παράνομα μέσα στην οικία τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το βίντεο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι εικόνες είναι σκληρές.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και πώς έγινε η δολοφονία που έχει σοκάρει την αμερικανική κοινή γνώμη.

Καρέ καρέ η δολοφονία – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου στο Οχάιο. Στο βίντεο που δημοσίευσε μόλις πριν δύο μέρες ο τοπικός σταθμός WHIO-TV 7, o 22χρονος Τζέιμς Ράιλ εμφανίζεται να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, αφού του έχει ζητηθεί να αποχωρήσει από τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Αγνοώντας τους, ο νεαρός άνδρας αρχίζει να χτυπάει με τον ώμο του την ξύλινη πόρτα, προσπαθώντας να τη σπάσει.

Κάποια στιγμή, ακούγεται η φωνή του Μιτς Ντούκρο, πατέρα της πρώην συντρόφου του 22χρονου, να τον προειδοποιεί ότι είναι οπλισμένος.

Τελικά, η πόρτα παραβιάζεται και ανοίγει, και ακολουθούν τρεις πυροβολισμοί, που τραυματίζουν  τον Ράιλ. Ο 22χρονος κατεβαίνει τα σκαλιά της αυλής και καταφέρνει να διανύσει μερικά μέτρα προτού τελικά καταρρεύσει. Οι τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν τον θάνατο του Ράιλ, ο οποίος είχε δεχθεί δύο σφαίρες στους ώμους και μία στην πλάτη.

Στην κλήση που είχε προηγηθεί στη Άμεση Δράση, μια γυναίκα που περιγράφει τον εισβολέα ως πρώην φίλο της ακούγεται να λέει στον πατέρα της ότι ο Ράιλ προσπαθεί να σπάσει την πόρτα. «Μπαμπά, προσπαθεί να με σκοτώσει;» ακούγεται να ρωτάει με αγωνία. Αφού ο Ντούκρο πυροβόλησε τον Ράιλ, η κόρη του ακούγεται να του λέει πως «ήταν το μόνο που μπορούσε να κάνει» και ότι της έσωσε τη ζωή.

Απαλλάχτηκε ο πατέρας

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι ένορκοι σε δικαστήριο της κομητείας Σέλμπι αποφάσισαν να απαλλάξουν τον Ντούκρο από κατηγορίες που αφορούσαν τον θάνατο του 22χρονου, επικαλούμενοι νόμο της πολιτείας που ορίζει ότι ο ιδιοκτήτης μιας οικίας δεν έχει νομική υποχρέωση να προσπαθήσει να αποχωρήσει προτού ανοίξει πυρ.

Η οικογένεια του Ράιλ αντέδρασε με οργή στην είδηση ότι ο άνθρωπος που σκότωσε τον γιο τους δεν θα υποστεί την παραμικρή συνέπεια. «Ο Μιτς τον πυροβόλησε στην πλάτη και τον σκότωσε. Ελπίζω οι μέρες σου να είναι πιο δυστυχισμένες από ποτέ, εσύ και η κόρη σου είστε αηδιαστικοί» λένε.

Ωστόσο, με αφορμή τη δολοφονία του νεαρού, ανοίγει και μια άλλη κουβέντα γύρω από τις γυναικοκτονίες. Η νεαρή κοπέλα ακούγεται να λέει πως ο πρώην της ήθελε να τη σκοτώσει. Και αναρωτιόμαστε αν στο τέλος θα φτάσουμε να παίρνουμε οι ίδιοι το νόμο στα χέρια μας και τα όπλα. Θα γίνονται τα θύματα θύτες προκειμένου να προστατεύονται από τους εν δυνάμει γυναικοκτόνους; Και τέλος, ο νεαρός είχε όντως… δολοφονικές προθέσεις; Ο απλός κόσμος θα δικάζει, θα καταδικάζει και θα εκτελεί την τιμωρία από μόνος του;

Διαβάστε επίσης

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα – Ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση βιασμού της

Μπρους Γουίλις: Συγκινεί η σύζυγός του για τη διάγνωσή του με αφασία – «Μαθαίνω να ζω με τη θλίψη»

Η ατάκα του Αντώνη Κανάκη για την ευθανασία του γαϊδαράκου, είναι ο, τι καλύτερο διαβάσαμε!

infowoman team

Recent Posts

Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Κ. Μακεδονία, Στ. Ελλάδα, Β. Αιγαίο

Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της Θεσσαλίας, της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της…

4 ώρες ago

H Jill Tiefenthaler και 5 εξερευνητές του National Geographic για πρώτη φορά στην Ελλάδα συνομιλούν με την Κατερίνα Βρανά!

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού επετειακού Athens Science Festival! H Jill Tiefenthaler, CEO…

5 ώρες ago

Είναι ασφαλής η κατανάλωση του καφέ χωρίς καφεΐνη;

Για όσους αποφεύγουν την καφεΐνη, ο καφές χωρίς καφεΐνη φαίνεται σαν μια αβλαβής επιλογή. Ωστόσο,…

5 ώρες ago

Έρχεται το «Ροζ Φεγγάρι» του Απριλίου – Ποια ζώδια ευνοούνται

Στις 24 Απριλίου θα ανατείλει η πανσέληνος Απριλίου 2024, η οποία  είναι γνωστή και ως…

5 ώρες ago

Μόνικα Μπελούτσι: Εντυπωσιακή στα 59 της δηλώνει ότι «θέλει να γεράσει ειρηνικά»

Στο Elle Spain μίλησε η Μόνικα Μπελούτσι και αναφέρθηκε στο πέρασμα του χρόνου, τον ρόλο…

6 ώρες ago

Κερδίστε μία αρωματική unisex λαμπάδα από τη Maria Psouchlou

Η πασχαλινή εορταστική περίοδος πλησιάζει και ανάμεσα στις αγορές μας για την Ανάσταση είναι η…

7 ώρες ago