“Γνωστός δικηγόρος με αποπλάνησε στα 14 μου – Διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο” – Η συγκλονιστική καταγγελία

γνωστός-δικηγόρος-με-αποπλάνησε-στα

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε η Αρετή στο Open, καταγγέλλοντας 56χρονο γνωστό δικηγόρο, ο οποίος την αποπλάνησε και την κακοποίησε σεξουαλικά στα 14 της. Και στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει η κοπέλα, διακινούσε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

«Με εκβίαζε με τις γυμνές μου φωτογραφίες»

Η Αρετή μιλώντας στο Open ξετύλιξε το κουβάρι του εφιάλτη που ζει η ίδια και η οικογένειά της τα τελευταία χρόνια, καθώς εκτός από την δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών, έχει πέσει και θέμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο άνδρα, όπως έχει καταγγείλει.

«Με εκβίαζε με τις γυμνές μου φωτογραφίες. Από τα 12 μου έτη τον γνώρισα. Μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει, χωρίς φυσικά να το αντιλαμβάνομαι. Μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς. Καθημερινά με ενοχλούσε» είπε η Αρετή στον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη για τις συνθήκες υπό τις οποίες γνωρίστηκε με τον δικηγόρο

Και πρόσθεσε: «Γνωρίζοντας τα οικογενειακά μου, ως φίλος της θείας μου, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και να έρθει κοντά μου, με έπεισε ότι δεν με αγαπάει κανείς από την οικογένειά μου, με έστρεψε ενάντια στην οικογένειά μου, με έπεισε ότι μόνο αυτός με αγαπάει και με νοιάζεται και έτσι με ανάγκαζε, – μού έλεγε ότι οφείλω – να τού στέλνω γυμνές φωτογραφίες μου, έστελνε και εκείνος σε μένα.

Ήθελε να είναι το δώρο μου προς αυτόν για την ψυχολογική στήριξη που μού παρείχε και, με τον ίδιο τρόπο, με έπεισε στα 15 μου πια, να συνευρεθούμε ερωτικά. Μετά την ερωτική συνεύρεση η πίεση έγινε ακόμα χειρότερη, μού ζητούσε να συνευρεθώ ερωτικά μαζί του και με άλλες γυναίκες – με την θεία μου, τη γυναίκα του, τις φίλες μου-. Κάπου εκεί εγώ άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια η αγάπη για την οποία μιλούσε, και με μία αφορμή, μίλησα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα κιόλας, και με τον πατέρα μου, πήγαμε και καταθέσαμε στην αστυνομία».

Οι γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

Η συνέχεια είναι εξίσου σοκαριστική.

«Για πρώτη φορά για τις φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο έμαθα το 2017 γιατί οι φωτογραφίες στάλθηκαν στη θεία μου και, στη συνέχεια, και στον πατέρα μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε ακριβώς να μιλήσουμε για εκβιασμό. Το θέμα είναι ότι αυτές οι φωτογραφίες διέρρευσαν. Έκτοτε με εντοπίζει στο διαδίκτυο πάρα πολύς κόσμος με ανώνυμα προφίλ και μού στέλνουν φωτογραφίες μου και εκεί με εκβιάζουν, μού λένε ότι αν δεν απαντήσω στα μηνύματά τους ή αν δεν στείλω κι άλλες φωτογραφίες θα μοιραστούν αυτές τις φωτογραφίες με φίλους μου -πράγμα που έχουν κάνει».

«Νομίζω ότι αυτός άρχισε να ανεβάζει τις φωτογραφίες μου το 2017, όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία,. Έχω πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πάρα πολλές φορές για να καταγγείλω αυτά τα ανώνυμα προφίλ τα οποία με εκβιάζουν. Είναι αφόρητο, δεν αξίζει σε καμία μας αυτό το πράγμα. Δεν ευθυνόμαστε εμείς για αυτή την κατάσταση, η πράξη είναι εγκληματική, και θέλουμε να πάρουμε πίσω την κλεμμένη μας εφηβεία, τη ζωή που μας αξίζει και να ζήσουμε κανονικά», υπογράμμισε.

Πώς την έπεισε ο 56χρονος δικηγόρος να τού στέλνει τις φωτογραφίες της; «Επρόκειτο για πλάγια πίεση, για χειριστικότητα. Με έκανε να πιστεύω ότι τού οφείλω να κάνω αυτά που μού ζητάει. Ήθελε να με κάνει σεξουαλικό έρμαιο. Που θα το χειριζόταν όπως αυτός θέλει για να ικανοποιεί τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες. Με συνεχόμενα μηνύματα, πολύωρα τηλεφωνήματα στα οποία έλεγε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου, Γινόταν όλο πάρα πολύ μεθοδευμένα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την εξομολόγηση της Αρετής

Διαβάστε επίσης

Revenge porn: 10 ιστορίες στην Πάτρα που σοκάρουν – Ανήλικες μαθήτριες και φοιτήτριες ανάμεσα στα θύματα!

Revenge porn: Οικονομικά τα κίνητρα του Στάθη Παναγιωτόπουλου;

Τι είναι το revenge porn που κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κι έχει πάρει μορφή μάστιγας;

Σχετικά Άρθρα
Οι οικογενειακές τραγωδίες αγαπημένων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου - Ιστορίες που τους σημάδεψαν
Οι οικογενειακές τραγωδίες αγαπημένων ηθοποιών του ελληνικού κινηματογράφου – Ιστορίες που τους σημάδεψαν
Αmy Purdy: Στα 19 της προσεβλήθη από μηνιγγίτιδα, οι γιατροί τής έδιναν 2% πιθανότητες να ζήσει - Σήμερα είναι το πρότυπο που χρειαζόμαστε
Αmy Purdy: Στα 19 της προσεβλήθη από μηνιγγίτιδα, οι γιατροί τής έδιναν 2% πιθανότητες να ζήσει – Σήμερα είναι το πρότυπο που χρειαζόμαστε
Σοκάρουν οι φωτογραφίες της νεαρής αεροσυνοδού που καταγγέλει γνωστό πλαστικό χειρουργό για παραμόρφωση
Σοκάρουν οι φωτογραφίες της νεαρής αεροσυνοδού που καταγγέλει γνωστό πλαστικό χειρουργό για παραμόρφωση
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 24χρονη με όσα περιγράφει στην πρώτη της συνέντευξη
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 24χρονη με όσα περιγράφει στην πρώτη της συνέντευξη
Κώστας Νικούλι: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. H ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ»
Κώστας Νικούλι: «Δε ντρέπομαι για την καταγωγή μου – H ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ»
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η τραγική ιστορία της 24χρονης κοπέλας και οι απώλειες που την τσάκισαν
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η τραγική ιστορία της 24χρονης κοπέλας και οι απώλειες που την τσάκισαν

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του