Σε μια δημόσια εξομολόγηση που σοκάρει προχώρησε η διάσημη ηθοποιός, Μίνα Σουβάρι, η οποία περιέγραψε τα όσα πέρασε στα χέρια του κακοποιητικού πρώην συντρόφου της. Η πρωταγωνίστρια του «American Beauty» -η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη σεξουαλική κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία- δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Guardian» πως στα 17 της γνώρισε έναν άνδρα, ο οποίος την κακοποιούσε λεκτικά και σεξουαλικά.
Η 43χρονη σήμερα Μίνα Σουβάρι ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο πρώην της, τον οποίο αρνήθηκε να κατονομάσει, της ζητούσε να βρει γυναίκες για να κάνει τρίο μαζί τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχε γνωρίσει στο πλατό.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η συνάντηση με τις γυναίκες
Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε, μετά από χρόνια, συνάντησε αρκετές από τις γυναίκες και σε μία από αυτές είπε πως: «Θέλω να ξέρεις ότι ποτέ δεν ήθελα να κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα».
Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η γυναίκα που συμμετείχε στο τρίο μαζί της της είπε: «Ω, μου είπε ότι ήθελες να το κάνεις αυτό».
«Μου άνοιξε πολύ τα μάτια, το πώς με χειραγωγούσαν και δεν είχα ιδέα», είπε για να συνεχίσει: «Οι συνθήκες είχαν δημιουργηθεί για μένα και όλο αυτό με είχε διαλύσει».
«Δεν με αγαπούσε. Ήμουν απλώς ένα σώμα, ένα δοχείο για τις επιθυμίες του»
Η Μίνα Σουβάρι εξομολογήθηκε επίσης ότι είχε εξαναγκαστεί να χρησιμοποιήσει άβολα σεξουαλικά παιχνίδια και ότι χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μετά από σκληρό πρωκτικό σεξ.
Και συγκινεί με τη δήλωσή της: «Δεν με αγαπούσε. Ήμουν απλώς ένα σώμα, ένα δοχείο για τις επιθυμίες του».
Αποκάλυψε επίσης ότι η ερωτική της σχέση με εκείνον τον άνδρα επηρέασε τη σημερινή της σχέση με το σεξ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Δεν μου δόθηκε η επιλογή ή η άδεια να το κάνω και αυτό ήταν τόσο καταστροφικό για μένα. Είναι πολύ μπερδεμένο πράγμα όταν βιώνεις τη σεξουαλική κακοποίηση, γιατί ένα μέρος της είναι σαν να σε ικανοποιεί. Αλλά το άλλο μέρος είναι ένας απόλυτος εφιάλτης, οπότε είσαι μπερδεμένος, δεν ξέρεις τι είναι σωστό» εξομολογήθηκε..
Στη συνέχεια της συνέντευξης εξέφρασε το παράπονο ότι «δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ανακαλύψει τον εαυτό της σεξουαλικά», προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα ήταν να «βγαίνατε ραντεβού σε όλη τη διάρκεια του λυκείου και στη συνέχεια να αποφασίσετε να χάσετε συναινετικά την παρθενιά σας».
«Αυτό μου ακούγεται τόσο όμορφο… Όλα αυτά χάθηκαν για μένα», κατέληξε.
Η ζωή, όμως, στάθηκε τελικά καλή – έστω και καθυστερημένα – με τη Μίνα Σουβάρι η οποία βρήκε την ευτυχία που αναζητούσε στο πρόσωπο του τρίτου συζύγου της, Χόουπ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 ενώ το 2021 απέκτησαν τον γιο τους, Κρίστοφερ.
Διαβάστε επίσης
«Το καλοκαίρι ανήκει και σε εμάς»: Η καμπάνια που ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να βγουν στην παραλία
Σαν σήμερα γεννήθηκε η Ρένα Βλαχοπούλου και η Φίνος τη θυμάται με ένα υπέροχο αφιέρωμα!





















Google News