Αρχική > Τι Νέα; > Αλέξης Γεωργούλης: “Αυτοσχεδίαζα και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω”

Αλέξης Γεωργούλης: “Αυτοσχεδίαζα και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω”

Ο Αλέξης Γεωργούλης από τη θέση του ευρωβουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο «Πρωινό» του Αντ1 δίνοντας εξηγήσεις για την «αμήχανη» ομιλία του στην Ευρωβουλή που έγινε θέμα συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε η Μιμή Ντενίση σχετικά την εκλογή του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια ομιλία η οποία δεν έβγαζε ιδιαίτερο νόημα και έλαβε ποικίλλα επικριτικά σχόλια. 

Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα από δηλώσεις του στο «Πρωινό» του Ant1:

«Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν σε κάτι επίσημο. Εγώ ενεπλάκην σε αυτή τη συζήτηση γιατί είμαι συντονιστής στην επιτροπή αναφορών. Αυτοσχεδίαζα με κάποια χαρτιά που ήρθαν μπροστά μου εκείνη την στιγμή, ωστόσο κάποιος ήθελε να την βάλει στο επίκεντρο και να την θεωρήσει σαν να είναι ομιλία στην ολομέλεια. Και κάποιοι πήγαν να το συνδυάσουν και με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό δεν συνδυάζεται.

Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι συνδυάζοντάς το με τη δυσλεξία, πιάνεις μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, η οποία δεν αφορά μόνο εμένα – εμένα μπορείς να με βρίζεις όσο θέλεις- αλλά μπορεί να προσβάλεις και να χλευάζεις κάποιους ανθρώπους που δεν τους έχεις στόχο».