Αρχική > Celebrities > Άγριος καβγάς του Γιάννη Πάριου με δήμαρχο μπροστά στον κόσμο – Διακόπηκε η συναυλία (βίντεο)

Άγριος καβγάς του Γιάννη Πάριου με δήμαρχο μπροστά στον κόσμο – Διακόπηκε η συναυλία (βίντεο)

Έντονο επεισόδιο προκλήθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Πάριο και τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας του τραγουδιστή στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης». Προς μεγάλη απογοήτευση του κοινού, η συναυλία διήρκεσε μόνο μία ώρα λόγω βροχής.

Ο Γιάννης Πάριος από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει, είπε στον κόσμο: «Δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω». Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, ο οποίος ενημέρωσε τον τραγουδιστή ότι είναι καλύτερα να σταματήσει, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός όταν η βροχή γίνει πιο έντονη. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε», απάντησε ο τραγουδιστής, με τον δήμαρχο Νεάπολης Συκεών να μη μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του.

«Δήμαρχε, γιατί έκλεισες το ρεύμα;»

Αν και η βροχή δυνάμωσε, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει, όμως κάποια στιγμή το ρεύμα έπεσε και τα μικρόφωνα έκλεισαν. Τότε, ο τραγουδιστής φώναξε τον δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Πες να το ανοίξουνε».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω. Τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε εκνευρισμένος. Τελικά η συναυλία διακόπηκε και ο κόσμος έτρεξε να καλυφθεί από τη βροχή.

Δείτε το βίντεο: