4 βραδιές την εβδομάδα η σειρά που κέρδισε τις καρδιές μας αυτήν την τηλεοπτική σεζόν μάς κρατά σε εγρήγορση και αναστάτωση, αφού η αγωνία είναι ξέχειλη. Η συνέχεια στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» από Δευτέρα προμηνύεται συναρπαστική. Οι δε αναφορές στο παρελθόν, αποκαλυπτικές…
Το Διαφάνι, το χωριό στο οποίο εξελίσσεται η σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι γεμάτο μυστικά τα οποία και έρχονται στην επιφάνεια και στους τηλεθεατές που την παρακολουθούν μετά μανίας, το ένα μετά το άλλο.
Η έλευση της Ανέτ, της αδερφής του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού θα ανακινήσει τα πράγματα και θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά που πάνε πίσω από τον φόνο του Σέργιου, με τον οποίο ξεκίνησε το στόρι.

Ο Σέργιος είχε δολοφονήσει τον πατέρα της Λενιώς

Στο τρέιλερ που προέβαλε ο ΑΝΤ1 αμέσως μετά το φινάλε του επεισοδίου της Πέμπτης, για όσα θα δούμε τη Δευτέρα στις «Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτεται μια πτυχή του σεναρίου που δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.
Ο Δούκας Σεβαστός φαίνεται να λέει στον γιο του Σέργιο: «Δεν μπορεί να της πεις ποτέ τι έκανες στον πατέρα της». Τα πλάνα δείχνουν τον μεγάλο γιο του Σεβαστού, που δολοφονήθηκε από τα χέρια των τριών αδερφών, να ρίχνει κάτι που μοιάζει με δηλητήριο στο ποτήρι του πατέρα τους. Τι ακριβώς συνέβη ωστόσο θα το μάθουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Βίντεο: Ο Νικηφόρος ακούει τις αδερφές

Στα λίγα δευτερόλεπτα του τρέιλερ, μαθαίνουμε επίσης πως η Ανέτ προτείνει στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο να μείνουν μακριά από τις αδερφές της νύφης. Η Ασημίνα δηλώνει στις αδερφές της πως δεν θα τις αφήσει να σηκώσουν το βάρος αυτού που έκαναν και οι τρεις, μόνες, κουβέντα που ακούει ο Νικηφόρος.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=HKugak4C9v4

από Σοφία Κωστάρα