Αρχική > Featured > “Άγριες Μέλισσες”: Αυτή η σκηνή ήταν για Όσκαρ και το twitter… το απένειμε

“Άγριες Μέλισσες”: Αυτή η σκηνή ήταν για Όσκαρ και το twitter… το απένειμε

Οι περισσότεροι περιμέναμε το βράδυ της χθεσινής Δευτέρας με λαχτάρα, που όσο πλησιάζαμε στη συγκεκριμένη μέρα τόσο μεγαλύτερη γινόταν. Ναι, ο λόγος ήταν άκρως τηλεοπτικός… Οι Aγριες Μέλισσες θα επέστρεφαν με νέα επεισόδια (ΑΝΤ1) για να συνεχίσουν την ιστορία μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου.

Τα spoilers όλη αυτή την περίοδο που η σειρά δεν προβαλλόταν ήταν πολλά και είχαν “φουντώσει” τις προσδοκίες. Και το πρώτο επεισόδιο μάς αντάμειψε όλους. Με σκηνές, πλάνα, σκηνοθεσία και φυσικά παίξιμο από την πλευρά των ηθοποιών που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Είδαμε την «Αγγελική»: Όχι, οι Άγριες Μέλισσες δε βρήκαν ακόμη τον ανταγωνιστή τους

Η σκηνή που συγκλόνισε

Στο πρώτο λοιπόν επεισόδιο της φετινής σεζόν σε μια φοβερή μεταφορά από την πρώτη νύχτα του πρώτου περσινού επεισοδίου στο σήμερα, ο Λάμπρος, ο δάσκαλος του χωριού, μαθαίνει τα πάντα για την δολοφονία του Σέργιου από τον Κυπραίο. Καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις, παίρνει την απόφαση να μιλήσει στην Ελένη σε μια σκηνή στην οποία το Twitter υποκλήθηκε. H Ελένη παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για τον Σέργιο σε μια σκηνή που οι δύο ηθοποιοί – Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου – έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δείτε μερικά από τα