Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ναι σίγουρα η πιο ξεχωριστή. Γιατί; Επειδή μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας με ένα γλυκό που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά γι αυτή από τα Γατίδης Fresh!

Φέτος, στα καταστήματα Γατίδης Fresh μετράμε αντίστροφα μέχρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου διαθέτοντας τα «γλυκά αγάπης» που έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για τους «ερωτευμένους» πελάτες μας.

Τα «γλυκά αγάπης» αποτελούν μία ιδιαίτερη πρόταση από τα Γατίδης Fresh, αφού κάθε γλυκό κρύβει και ένα πρωτότυπο ερωτικό μήνυμα το οποίο ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο ταίρι του και παράλληλα να δηλώσει συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσει μετά από κλήρωση ένα γλυκό διήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο με ρομαντικό δείπνο για δύο, σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Δράμα. (Μία κλήρωση για κάθε πόλη)

Έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο σε κάθε πόλη με παραπάνω από μία συμμετοχές στην κλήρωση -που θα πραγματοποιηθεί στις 15.2.2017 στα γραφεία της εταιρίας μας- αφού η αγορά κάθε «γλυκού αγάπης» κρύβει και μία συμμετοχή.

Όσα περισσότερα «γλυκά αγάπης» προσφέρετε, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζετε!

Εμείς, στα Γατίδης Fresh φέτος προτείνουμε να μετρήσετε αντίστροφα μέχρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέροντας στους αγαπημένους σας ένα «γλυκό αγάπης» κάθε μέρα για μία ολόκληρη εβδομάδα έως και τις 14 Φεβρουαρίου, εκφράζοντας τον έρωτά σας με έναν γλυκό και πρωτότυπο τρόπο, διεκδικώντας παράλληλα το μεγάλο έπαθλο!

Και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πες αυτό που θες µε τον πιο γλυκό τρόπο, από τα Γατίδης Fresh!

από sstrempa