Αρχική > Featured > Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram είναι αφιερωμένος στο απόλυτα διαχρονικό στυλ της Νταϊάνας

Αυτός ο λογαριασμός στο Instagram είναι αφιερωμένος στο απόλυτα διαχρονικό στυλ της Νταϊάνας

22 χρόνια μετά το θάνατό της και ο τύπος διεθνώς δεν σταματά να βρίσκει αφορμές για να ασχοληθεί με την αγαπημένη του πριγκίπισσα Νταϊάνα. Το στυλ της αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα και σήμερα, αφού κάθε διαφορετική της εμφάνιση τότε και τώρα μονοπωλεί τις fashion στήλες των περιοδικών.

Το διαζύγιο αφορμή για αλλαγή στυλ

Οι στυλιστικές επιλογές της, casual ή επίσημες, απέπνεαν φινέτσα και κομψότητα. Ορόσημο στο ντύσιμο της πριγκίπισσας Νταϊάνας στάθηκε, ωστόσο, το διαζύγιό της. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Καρόλου με την Καμίλα και το διαζύγιο, η γκαρνταρόμπα της Νταϊάνας δήλωσε όσο πιο καθαρά μπορούσε τα συναισθήματά της. Σταδιακά, η όμορφη γυναίκα εγκαταλείπει το συντηρητικό ντύσιμο που τη συνόδευε μέχρι τότε και εξελίσσεται σε ένα fashion icon που δύο δεκαετίες μετά το θάνατό της κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

Σήμερα, το στυλ της γίνεται το αποκλειστικό υλικό ενός λογαριασμού στο Instagram, που είναι αφιερωμένος στις μοναδικές εμφανίσεις της, δίνοντας παραδείγματα ντυσίματος για όλες εμάς.

Μέσα από αλλεπάλληλες φωτογραφίες της, το @ladydirevengelooks που ανήκει στην Ελοϊζ Μόραν, δημοσιογράφο μόδας από την Νέα Υόρκη, μας δείχνει πόσο αξεπέραστο αλλά και updated υπήρξε το λουκ της πριγκίπισσας.

Αν αναρωτιέστε τι οδήγησε τη δημοσιογράφο στη δημιουργία του λογαριασμού, η ίδια λέει ότι μετά από έναν χωρισμό της, εμπνεύστηκε από το δυναμισμό που απέπνεε η λαίδη Di για να περάσει το μήνυμα της γυναικείας αλληλεγγύης.

«Οι ισχυρότερες γυναίκες που έχω γνωρίσει είναι εκείνες που ενώ έχουν περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, χρησιμοποίησαν τη θλίψη τους ως ένα συνειδητό ταξίδι εσωτερικής ανακάλυψης και θεραπείας», λέει. «Ξεκίνησα το λογαριασμό για να πω την ιστορία της Lady Di , αλλά με πολλούς τρόπους είπα και τη δική μου ιστορία.

Οπως υποστηρίζει η Μόραν, η επιτυχία του λογαριασμού της σχετίζεται με την ταύτιση που αισθάνονται οι γυναίκες με την πριγκίπισσα, θεωρώντας πως εάν ήταν ζωντανή σήμερα θα ήταν μία σημαντική προσωπικότητα στο κίνημα #MeToo.