Ονειρευτήκατε ποτέ ένα σινεμά μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας; Κι εμείς. Λοιπόν, ένας κινηματογράφος στην Ελβετία έφτασε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο όνειρό σας, ανοίγοντας μία VIP αίθουσα με διπλά κρεβάτια αντί για τα παραδοσιακά -και βαρετά- καθίσματα. Το VIP υπνοδωμάτιο όπως ονομάζεται, βρίσκεται στην Ελβετία στο Cinema Pathé.Ο εναλλακτικός κινηματογράφος μπορεί να φιλοξενήσει 11 κρεβάτια με ρυθμιζόμενα προσκέφαλα και δύο μαξιλάρια. Υπάρχουν ακόμη και κομοδίνα για να κάνετε την εμπειρία να μοιάζει όσο το δυνατόν με το σπίτι σας!

Ο κινηματογράφος προσφέρει VIP εισιτήρια με δωρεάν φαγητό

Ένα εισιτήριο VIP κοστίζει 40 ευρώ και περιλαμβάνει δωρεάν φαγητό και ποτό, ενώ τα κανονικά εισιτήρια κοστίζουν 17 ευρώ. Πληρώνοντας για το VIP εισιτήριο δεν θα χρειαστεί να περιμένετε στις ουρές για να αγοράσετε τα σνακ και τα ποτά σας. Ο κινηματογράφος παρέχει ακόμη παντόφλες για να ενισχύσει την εμπειρία σας! Και σε περίπτωση που όλα αυτά δεν είναι αρκετά, ο Venanzio Di Bacco, διευθύνων σύμβουλος της Pathé Switzerland, ανακοίνωσε ότι σύντομα πρόκειται να προστεθούν νέα προϊόντα στον κατάλογο, όπως βάφλες και κρέπες.


Για όσους ανησυχούν για την υγιεινή, ο Venanzio Di Bacco αναφέρει ότι τα σεντόνια στα κρεβάτια αλλάζονται μετά από κάθε προβολή: «Το κομμάτι της υγιεινής είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Οι μικροί φίλοι του σινεμά έχουν τη δική τους αίθουσα

Τέλος, δεν είναι μόνο οι ενήλικες που μπορούν να απολαύσουν τη νέα κινηματογραφική εμπειρία. Υπάρχει επίσης αίθουσα παιδικού κινηματογράφου με πολύχρωμες μαξιλάρες, πισίνες με μπαλάκια και μια κλειστή τσουλήθρα αντί για σκάλες. Το εισιτήριο για τα παιδιά κοστίζει 12 ευρώ.

Μήπως κάποιος από εσάς σκέφτεται ένα ταξίδι στην Ελβετία;

από Μαρία Ιωαννάτου