Αρχική > Featured > Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή για το «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή για το «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς

Μετά τον σάλο που ξέσπασε τπν περασμένο Νοέμβρη αναφορικά με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που επρόκειτο να ανέβει στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, και την ακύρωση της συμφωνίας της θεατρικής επιχείρησης με τον ηθοποιό, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά με άλλον πρωταγωνιστή.

Η πρεμιέρα της πολυσυζητημένης παράστασης θα γίνει τον Μάρτιο και ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή θα είναι ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος επιστρέφει στο θέατρο μετά από πέντε χρόνια. Η είδηση έγινε γνωστή χθες και ο ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day:

«Όταν είχα ακούσει την ιστορία με την παράσταση ήμουν στην Αγγλία. Άκουσα πως έψαχναν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν και τον κόσμο χωρίς δουλειά. Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε και κάποια στιγμή είδα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι. Σαν να άκουσαν τη σκέψη μου. Έχω πέντε χρόνια να ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Δεν το φοβάμαι, μου λείπει μάλλον. Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα κουτσομπολιά όλης αυτής της ιστορίας και να το δω σαν μια δουλειά που ξεκινάει από την αρχή».

Δείτε το βίντεο: