Σε αυτή την γωνιά του πλανήτη το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ! Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Νέας Υόρκης, ένα ελληνικό εστιατόριο που θυμίζει το πανέμορφο νησί της Μυκόνου έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της περιοχής, σχηματίζοντας ουρές κόσμου που περιμένουν υπομονετικά για τραπέζι.Το πλακόστρωτο πάτωμα, τα μπλε παραθυρόφυλλα και η διακόσμηση που θυμίζει ησιώτικη ταβέρνα, κάνουν τους νεοϋορκέζους να νομίζουν ότι περαθερίζουν σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, απολαμβάνοντας γεύσεις από Ελλάδα! Υπάλληλοι εταιρειών, επιχειρηματίες και τουρίστες συρρέουν καθημερινά σε αυτή τη μυκονιάτικη γωνιά της Νέας Υόρκης.

View this post on Instagram

A post shared by Souvlaki GR (@souvlakigr) on

Ανάμεσα στις σπεσιαλιτέ που μπορεί να δοκιμάσει κανείς στο εστιατόριο Souvlaki Gr, είναι χωρίς αμφιβολία το σουβλάκι και άλλα ελληνικά πιάτα όπως ο μπακαλιάρος σκορδαλιά, οι κολοκυθοκεφτέδες, η χωριάτικη σαλάτα, το κριθαρότο θαλασσινών και άλλα πολλά.

View this post on Instagram

A post shared by Souvlaki GR (@souvlakigr) on


η αγάπη για τα ελληνικά προϊόντα αλλά και το ελληνικό ταμπεραμέντο των ιδιοκτητών είχε ως αποτέλεσμα το Souvlaki Gr να εξαπλωθεί γρήγορα στην Νέα Υόρκη, ανοίγοντας ακόμη δύο καταστήματα, ένα στο δυτικό και ένα στο ανατολικό Midtown, διατηρώντας την φιλοσοφία του μαγαζιού.

από Μαρία Ιωαννάτου