Αρχική > Featured > Αυτό το κούρεμα κάνει δυναμικό comeback και είναι ιδανικό για το φθινόπωρο (εικόνες)

Αυτό το κούρεμα κάνει δυναμικό comeback και είναι ιδανικό για το φθινόπωρο (εικόνες)

Οι αφέλειες είναι ένα κούρεμα αρκετά ριψοκίνδυνο: αρκεί μία λάθος κίνηση και όλα μπορούν να πάνε στραβά. Οι αφέλειες “κουρτίνα” (στα αγγλικά “curtain bangs”) από την άλλη; Αυτό το στυλ, το οποίο χαρακτηρίζεται από περισσότερο μήκος και ανοίγματα στο πλάι, είναι λίγο πιο ασυμβίβαστο αλλά εξίσου μοντέρνο.

«Οι curtain bangs επιστρέφουν λόγω της επιρροής που δέχεται η μόδα σήμερα από τη δεκαετία του ’70», αναφέρει ο στιλίστας Michael Bowman από τη Νέα Υόρκη. «Μία πιο μοντέρνα εκδοχή θα ήταν να κόψουμε λίγο πιο κοντές αφέλειες, ώστε να μπορούμε να τις χτενίσουμε διαφορετικά τις ημέρες που θέλουμε να αλλάξουμε look».

View this post on Instagram

🐑❄️ @toryburch #torystories

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Μπορεί λοιπόν το κούρεμα αυτό να έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του ’60 και του ’70, αλλά η σημερινή του εκδοχή ταιριάζει απόλυτα με μια σειρά από στυλ και τύπους μαλλιών: ακατάστατα waves, σγουρά, ίσια, κομψά ponytails, κ.ά.

Επιπλέον, οι curtain bangs είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστες. Είναι αρκετά μακριές ώστε να τις μαζέψετε πίσω, αλλά μπορείτε επίσης να τις κόψετε πιο κοντές. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς, κυρίως λόγω του πόσο εύκολο είναι να τις διαχειριστούμε, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν πολλές celebrities αλλά και Instagram influencers.

Δείτε περισσότερα looks: