Η Vaseline εδώ και 140 χρόνια, όχι μόνο δεν αλλάζει τα πολύτιμα συστατικά της, αλλά παραμένει πιστή στις αξίες της για την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Η Vaseline ξέρει ότι το κλειδί για υγιή και όμορφη επιδερμίδα είναι η βαθιά ενυδάτωση. Δικαιολογημένα, εκατομμύρια beauty addicts παγκοσμίως λατρεύουν και εμπιστεύονται τα προϊόντα της, αφού «ξεδιψούν» την ξηρή επιδερμίδα, αλλά και τις «δύσκολες» περιοχές του σώματος, όπως οι σκασμένες φτέρνες, οι αγκώνες κ.ά.Το νέο προϊόν της Vaseline

Αυτό το νέο προϊόν έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα της Vaseline και να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερες ανάγκες: Το Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly για απαλή, λαμπερή επιδερμίδα με διακριτικό άρωμα cocoa butter.

Το Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly είναι το προϊόν φροντίδας που δεν θα αποχωριστείτε αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα μείνει στο μπάνιο σας και το χειμώνα! Μέσα στο διαχρονικά αγαπημένο βαζάκι Vaseline, το οποίο είναι δερματολογικά ελεγμένο, βρίσκεται το μυστικό που θα σας χαρίσει την πιο απαλή, λαμπερή επιδερμίδα: το Vaseline Cocoa Butter συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα, επιδιορθώνει την ξηρότητα σε τραχιές ζώνες του σώματος (όπως οι σκασμένες φτέρνες) και αγκαλιάζει την επιδερμίδα με μια διακριτικά λαχταριστή ευωδιά cocoa butter.


Φέτος το καλοκαίρι, στη λίστα με τα must-have των «ψαγμένων» beauty addicts βρίσκεται οπωσδήποτε και το νέο Vaseline Cocoa Butter Healing Jelly!

από Ευγενία Κολοβού