Το πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας δε θα μπορούσε να υστερεί από ένα μοντέρνο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας Starbucks. Το Starbucks εγκαινίασε την Τρίτη 9 Ιουλίου, το νέο της κατάστημα στην πλατεία Συντάγματος.Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο ισόγειο του ιστορικού κτιρίου που στεγάζεται τo πολυκατάστημα Public και καλωσόρισε από την πρώτη κιόλας μέρα τους λάτρεις του καφέ που το τίμησαν με την παρουσία τους στο νέο στέκι στην καρδιά της Αθήνας.

Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού, η οικογένεια των Starbucks, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002, μεγαλώνει, με ολοένα και περισσότερα καταστήματα σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.


Στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης, τα Starbucks, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 1 & Πλατεία Συντάγματος, υποδέχονται αυτό το καλοκαίρι όλους τους λάτρεις του καφέ και υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας το πάθος, την αγάπη, τη δεξιοτεχνία αλλά και την τεχνογνωσία τους γύρω από τον καφέ, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες μοναδικές στιγμές απόλαυσης μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ.

Η υψηλή αισθητική του κατατήματος

Tο νέο κατάστημα Starbucks, είναι μόλις 109 τ.μ. (ισόγειο και εξωτερικό καθιστικό) και αποτελεί ένα μικρό «διαμάντι» στην καρδιά της πόλης καθώς έχει διακοσμηθεί με απόλυτο σεβασμό στο ιστορικό κτίριο της πλατείας Συντάγματος. Το κατάστημα χαρακτηρίζεται από σύγχρονη αισθητική και διαθέτει ζεστή ατμόσφαιρα. Ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο ενισχύει την υψηλή αισθητική του καταστήματος, αποτελεί η ξύλινη επένδυση που έχει γίνει στον εσωτερικό χώρο για να θυμίζει βιβλιοθήκη με χαρακτηριστικές Starbucks εικαστικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, το κατάστημα διαθέτει έναν ευχάριστο και άνετο εξωτερικό χώρο. Το νέο κατάστημα θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 07.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ.

από Ευγενία Κολοβού