Αρχική > Featured > Αυτό είναι το κόλπο που κάνουν όλες πριν ανεβάσουν μια φωτογραφία στο Instagram

Αυτό είναι το κόλπο που κάνουν όλες πριν ανεβάσουν μια φωτογραφία στο Instagram

Εάν περνάς ώρες ολόκληρες να χαζεύεις στο Instagram και να ανεβάζεις τις πο ψαγμένες φωτογραφίες, τότε αυτό που έχουμε να σου πούμε σε ενδιαφέρει. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πολλές influencers να ποζάρουν σαν να φορούν τακούνια, αλλά στην πραγματικότητα είναι ξυπόλυτες.

View this post on Instagram

kamp kourtndall

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Σε μια εποχή που οι τάσεις πάνε κι έρχονται, είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τη νέα “τρέλα” στο Instagram που εμπνέεται από την αγαπημένη κούκλα των παιδικών μας χρόνων και ονομάζεται “Barbie feet”. Αυτό το κόλπο κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά -ειδικά αν η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από χαμηλά. Πολλές διάσημες του Χόλιγουντ, όπως η Kendall Jenner και η Bella Hadid, έχουν υιοθετήσει αυτή την πόζα ειδικά όταν φωτογραφίζονται με το μπικίνι τους, ενώ την ίδια φωτογραφία μπορείτε να τραβήξετε και ξαπλωμένες, παίρνοντας παράδειγμα από το μοντέλο Olivia Culpo.

Οι ειδικοί ωστόσο ανησυχούν για τον αντίκτυπο αυτών των τάσεων στην ψυχική υγεία των γυναικών, ιδιαίτερα στην εικόνα που έχουν για το σώμα τους. Οι τάσεις που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται πολύ γρήγορα viral και μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες στην αυτοεκτίμηση των γυναικών.

View this post on Instagram

🐚🐚🐚

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

«Πολλά νεαρά κορίτσια προσπαθούν να ακολουθήσουν ένα πρότυπο ομορφιάς που δεν είναι μόνο απρόσιτο για την πλειοψηφία, αλλά μπορεί επίσης να τα ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουν ανθυγιεινές μεθόδους για να το επιτύχουν. Είναι σημαντικό να αποδεχόμαστε τα διαφορετικά σώματα και να μην προσπαθούμε να μοιάσουμε η μία στην άλλη, ακολουθώντας την τελευταία τρέλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».