Αρχική > Έξοδος/Απόδραση > Αυτό είναι το διάσημο café της Αθήνας που ξετρέλανε το National Geographic

Αυτό είναι το διάσημο café της Αθήνας που ξετρέλανε το National Geographic

Μπορεί τα καταστήματα της εστίασης να έχουν βάλει λουκέτο εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όμως το National Geographic κατάφερε να μας φτιάξει τη διάθεση και να ταξιφέψει ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης μέχρι την Ελλάδα – έστω και εικονικά!

Ο βραβευμένος με δύο Πούλιτζερ φωτογράφος Muhammed Muheisen βρέθηκε στην Αθήνα και αιχμαλώτισε με το φακό του την παραμυθένια καφετέρια Little Kook με τον θεματικό στολισμό στου Ψυρρή.

View this post on Instagram

A post shared by National Geographic Travel (@natgeotravel) on

Το διάσημο γλυκοπωλείο που αποτελεί πόλο έληξς άθε Χριστούγεννα για τον εντυπψσιακό στολισμού, ενθουσίασε και το national Geographic που αναδημοσίευσε φωτογραφία του μαγαζιού στο Instagram.

Ανθισμένες κερασιές, πολύχρωμες ομπρέλες και vitnage τσαγιέρες και η πιο μαγική νταντά όλων των εποχω΄ν, η Μαίρη πόπινς, ξετρέλαναν τους followers του National Geographic

Την ξεχωριστή φωτογραφία αναδημοσίευσε το Little Kook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, ευχαριστούμε το natgeotravel και τον βραβευμένο φωτογράφο mmuheisen που επέλεξαν μια φωτογραφία από το αγαπημένο σας Little Kook και την πρόσθεσαν στην insta gallery του. Thank you so much for spreading colour, hope and optimism through fantastic images! We are honoured to have a place in your gallery and to be a part of your world and work. Stay creative and safe!».