Αρχική > Featured > Αυτό είναι το beauty trend της δεκαετίας του ’60 που κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα

Αυτό είναι το beauty trend της δεκαετίας του ’60 που κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα

Στα όνειρά μας έχουμε μεγάλα, όμορφα μάτια, σαν τις κούκλες με τις οποίες παίζαμε όταν ήμασταν μικρές. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, χρησιμοποιούμε κάθε δυνατό make up tip για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς της σεζόν που διανύουμε, τυχαίνει να φτιάχτηκε για εμάς: βλεφαρίδες εμπνευσμένες από τη δεκαετία του ’60.

Όπως φαίνεται στο beauty look της ηθοποιού Lucy Boynton που μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι βλεφαρίδες που μοιάζουν με εκείνες της αγαπημένης μας κούκλας επιστρέφουν και είναι τόσο κολακευτικές.

Ενώ ο στόχος του κλασικού cat eye είναι να επιμηκύνει τα μάτια οριζόντια, αυτή η τάση αφορά στη δημιουργία της ψευδαίσθησης ενός στρογγυλού σχήματος.

Πώς θα το πετύχετε

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ματιών μπορεί να επιτευχθεί με μερικούς διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, απλώστε μερικές στρώσεις μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες και μετά διαχωρίστε τις προσεκτικά με βουρτσάκι βλεφαρίδων.

Για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα, γεμίστε την κάτω γραμμή των ματιών με ένα λευκό μολύβι, το οποίο θα φωτίσει το συνολικό αποτέλεσμα.