Αρχική > Σχέσεις > Αυτό είναι το απόλυτο sex toy που θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή!

Αυτό είναι το απόλυτο sex toy που θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή!

Πολλοί τα σνομπάρουν, γιατί απλώς δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ. Ιδιαίτερα το ανδρικό φύλο δεν τα συμπαθεί και πολύ στην πλειοψηφία του, από φόβο μήπως χαρακτηριστεί «ανίκανο» να ικανοποιήσει μία γυναίκα. Αυτή του τη δυσαρέσκεια την «περνά» και στο γυναικείο φύλο και, έτσι, τα sex toys βρίσκονται στο περιθώριο. 

Πόσο λάθος. Ένα sex toy μπορεί όχι μόνο να τονώσει, αλλά να απογειώσει την ερωτική ζωή ενός ζευγαριού. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν όλα τα γούστα, ενώ πλέον οι πιο ντροπαλοί μπορούν να ψάξουν στο διαδίκτυο για να βρουν κάτι που τους ενδιαφέρει. Εμείς πάλι θα σας συμβουλεύαμε να πάτε σε κάποιο ωραίο και αξιοπρεπές sex shop (ναι υπάρχουν και τέτοια), να δείτε από κοντά τα «παιχνίδια» και να ζητήσετε την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού τους.

Το βασικότερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, είναι πώς δεν ρωτούν και επιλέγουν sex toys που βλέπουν στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Τα σύνεργα αυτά είναι για «έμπειρα» ζευγάρια και για το «θεαθήναι». 

Εμείς θα σας προτείνουμε ένα πολύ αθώο «παιχνίδι» που αποκλείεται να μη λατρέψετε. Το magic wand. Πρόκειται για μία συσκευή μασάζ και όχι διείσδυσης που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πιο προσωπικές περιοχές είτε μόνες σας είτε παρέα με τον σύντροφό σας. Η συσκευή αυτή λειτουργεί με έντονες δονήσεις – έχει μάλιστα και διάφορα προγράμματα δονήσεων- χρησιμοποιείται εξωτερικά και απογειώνει την απόλαυση.