Αρχική > Featured > Αυτό δεν έχει ξαναγίνει – Sold out τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα της Εθνικής με τη Σερβία στο ΟΑΚΑ

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει – Sold out τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα της Εθνικής με τη Σερβία στο ΟΑΚΑ

Με 2 νίκες προς το παρόν κόντρα σε Ιταλία και Τουρκία, η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ -όπως και όλοι οι Έλληνες- περιμένουν μία τρίτη νίκη ως το καλύτερο κατευόδιο για το Παγκόσμιο της Κίνας.

Το τουρνουά «Ακρόπολις» ολοκληρώνεται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τελευταία ημέρα του, που περιλαμβάνει στις 20:30 και τον άτυπο τελικό της Εθνική μας ομάδας μπάσκετ με τη Σερβία.

Μετά τη μεγάλη προσέλευση στο προηγούμενο διήμερο (πάνω από 12.000 θεατές την Παρασκευή και το Σάββατο), απόψε το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα (18/8) του Τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Τουρκία-Ιταλία (18:00) και Ελλάδα-Σερβία (20:30).

Κατά συνέπεια, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά. Η ΕΟΚ και η Εθνική Ανδρών ευχαριστούν τους φιλάθλους για την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.