Αρχική > Featured > Αυτή είναι η vegan σειρά περιποίησης μαλλιών που θα λατρέψεις

Αυτή είναι η vegan σειρά περιποίησης μαλλιών που θα λατρέψεις

Η AVEDA, το brand με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχει ως αποστολή να νοιάζεται για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, λανσάρει μια νέα επαναστατική σειρά περιποίησης που μεταμορφώνει τα μαλλιά.

Η νέα σειρά Botanical repair™ δημιουργήθηκε για εκείνους που αναζητούν να μεταμορφώσουν και ή να ενδυναμώσουν τα μαλλιά τους, ανεξάρτητα από τον τύπο τους. Τα προϊόντα της σειράς είναι επίσης ασφαλή για τα βαμμένα και τα μαλλιά που έχουν υποστεί διάφορες χημικές επεξεργασίες.

Η botanical repair™ είναι αποτέλεσμα ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στα βοτανολογικά εργαστήρια της AVEDA και κράτησαν πάνω από 6 χρόνια, αξιοποιεί πλήρως την υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας στα φυτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Οι επιστήμονες της AVEDA, με διδακτορικά στην οργανική χημεία, τη χημεία των πολυμερών και την φαρμακογνωσία, αναζήτησαν σε όλη την υδρόγειο τις πιο αποτελεσματικές «φυσικές τεχνολογίες» που θα μπορούσαν να προσφέρουν βαθιά επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η ομάδα των ειδικών λειτούργησε με μια πολύπλευρη προσέγγιση δημιουργώντας τρεις διαφορετικές «φυσικές τεχνολογίες» που δρουν συνεργικά για την καλύτερη περιποίηση των τριών βασικών στρωμάτων της τρίχας και προσφέρουν βαθιά επανόρθωση από το εσωτερικό στρώμα της τρίχας προς το εξωτερικό. Αποτέλεσμα των ερευνών είναι η σειρά botanical repair™, μια σειρά προϊόντων υψηλής απόδοσης, vegan, με 94% φυσικά συστατικά, που βασίζεται στο σύστημα «Επανόρθωση της τρίχας στα 3 στρώματα» και μεταμορφώνει τα μαλλιά με τη δύναμη της φύσης.

Η σειρά Botanical repair™ βασίζεται στο σύστημα «Επανόρθωση της τρίχας στα 3 στρώματα» που αναδομεί και προστατεύει τα 3 βασικά στρώματα της τρίχας: τον μυελό, τον φλοιό και την επιδερμίδα. Η ενεργή δράση των φυσικών συστατικών ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών, και προστατεύει την ακεραιότητα του πυρήνα στο εσωτερικό στρώμα της τρίχας, ενώ την ίδια στιγμή το θρεπτικό μείγμα φυσικών συστατικών ξεμπλέκει και απαλύνει την επιφάνεια της τρίχας ώστε να αποτρέψει το ενοχλητικό σπάσιμο. Το αποτέλεσμα είναι ορατά αναζωογονημένα μαλλιά που λάμπουν, μαλλιά γεμάτα ζωή που μοιάζουν σαν να μην έχουν ταλαιπωρηθεί ποτέ .

Πώς λειτουργεί η σειρά Botanical repair™ στα 3 βασικά στρώματα της τρίχας

1. Επανόρθωση στον φλοιό της τρίχας. Τα φυτικά συστατικά της Aveda δρουν κάτω από την επιφάνεια της τρίχας, τη δυναμώνουν και την αναδομούν ενισχύοντας την ακεραιότητα του πυρήνα στο εσωτερικό της τρίχας.

2. Πρόληψη για την επιδερμίδα της τρίχας. Το θρεπτικό μείγμα φυσικών συστατικών της Aveda από αβοκάντο, πράσινο τσάι και sacha inchi χαρίζει απαλότητα στην επιφάνεια της τρίχας, ξεμπερδεύει τα μαλλιά και προστατεύει από το σπάσιμο.

3. Δημιουργία προστατευτικού στρώματος F-layer. Το σύμπλεγμα των ενεργών φυτικών συστατικών της Aveda δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα από βότανα -ένα αόρατο και αδιάβροχο στρώμα από λιπίδια που σφραγίζει την επιφάνεια της τρίχας- που θωρακίζει τα μαλλιά και τα προστατεύει από τις μελλοντικές φθορές.

Η Δρ. Camille Sasik, Διευθύντρια των Εργαστηρίων Έρευνας και Ανάπτυξης της AVEDA δήλωσε σχετικά: «Η επανόρθωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών είναι από τις πιο περιζήτητες θεραπείες για τους πελάτες μας. Η ομάδα μας κάνει μονίμως έρευνες και μελέτες για νέες τεχνολογίες και φυσικά συστατικά για να ανταποκριθεί σε αυτή τη σημαντική ανάγκη. Μας πήρε 6 χρόνια να αναπτύξουμε τη σειρά Botanical repair™ ακριβώς επειδή έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε το μέγιστο όφελος χρησιμοποιώντας συστατικά από τη φύση. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά περιποίησης που περιλαμβάνει έως και 94% φυσικά συστατικά και χρησιμοποιεί την ισχυρή δράση φυτών, όπως το sacha inchi, το αβοκάντο και το πράσινο τσάι. Επιπρόσθετα, η σειρά Botanical repair™ αξιοποιεί την μοριακή σύνθεση των φυτών για να ενισχύσει την τρίχα στον πυρήνα της».

Περιβαλλοντικά πρότυπα

Η σειρά botanical repair™ είναι vegan. Περιέχει έως και 94% φυσικά συστατικά, χωρίς σιλικόνες ή θειικά άλατα. Όπως όλα τα προϊόντα της Aveda δεν δοκιμάζονται σε ζώα (cruelty free) και παρασκευάζονται μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Τα μπουκάλια της σειράς Botanical repair™, τα βαζάκια και τα καπάκια τους κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένες συσκευασίες, εξαλείφοντας τη χρήση των καθαρών πετροχημικών πλαστικών. Τα σωληνάρια της Botanical repair™ κατασκευάζονται με τουλάχιστον 59% ανακυκλωμένα υλικά και έως 41% βιοοπλαστικό, ενώ τα αντίστοιχα καπάκια τους κατασκευάζονται με τουλάχιστον 60% ανακυκλωμένα υλικά. Επιπρόσθετα, η Aveda χρησιμοποιεί για πρώτη φορά ένα νέο σωληνάριο 350ml κατασκευασμένο κατά 65% από ανακυκλωμένα υλικά που είναι και το υψηλότερο δυνατό ποσοστό μέχρι σήμερα.

Άρωμα

Τα προϊόντα botanical repair™ έχουν ένα φρέσκο, ανάλαφρο, λουλουδένιο άρωμα που προέρχεται από πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια ylang-ylang, τριαντάφυλλο και μαντζουράνα και δίνουν στα μαλλιά ένα απολαυστικό άρωμα. Τα μαλλιά δείχνουν και μυρίζουν υπέροχα!