Αναβρασμός επικρατεί στη Μεγάλη Βρετανία μετά την ανακοίνωση του παλατιού ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να γιορτάσουν ιδιωτικά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους. Κι ενώ η πιθανότερη ημερομηνία τοκετού είναι η 28η Απριλίου, μία ακόμα πληροφορία κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.Κλινική που θυμίζει… πεντάστερο ξενοδοχείο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, η Μέγκαν Μαρκλ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γεννήσει το μωρό της σε νοσοκομείο και όχι στο σπίτι, όπως της πρότειναν οι γιατροί. Πηγές από το παλάτι υποστηρίζουν ότι η κλινική Kensington Wing of Chelsea and Westminster Hospital αποτελεί ιδανική επιλογή. Εκεί, είχε γεννήσει τα δίδυμα παιδιά της η Αμάλ Κλούνεϊ και πρόκειται για μια κλινική που θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο.

Η γυναικολόγος Μίνα Σαββίδου

Στο μεταξύ, η Μέγκαν έχει δηλώσει ότι δεν θέλει «άνδρες με κοστούμια» στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της γέννας και ότι θα επιλέξει μεταξύ τριών γυναικών γυναικολόγων. Μία από αυτές είναι η Ελληνίδα Μίνα Σαββίδου.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τα τέλη Απριλίου αναμένονται οι ανακοινώσεις από το παλάτι. Η πρώτη ανακοίνωση για το βασιλικό μωρό θα γίνει τη στιγμή της γέννας και όχι με την εισαγωγή της Μέγκαν στο νοσοκομείο. Μια δεύτερη ανακοίνωση θα ακολουθήσει μετά τη γέννηση του μωρού, με τους γυναικολόγους να ανακοινώνουν λεπτομέρειες για το μωρό, όπως το φύλο και το βάρος του.


από Μαρία Ιωαννάτου