Αρχική > Featured > Αυτά τα ζευγάρια μετέτρεψαν το βαγόνι σε αίθουσα χορού φτιάχνοντας τη διάθεση σε όλους

Αυτά τα ζευγάρια μετέτρεψαν το βαγόνι σε αίθουσα χορού φτιάχνοντας τη διάθεση σε όλους

Δεν το συναντάς αυτό το θέαμα κάθε μέρα. Αν όμως συμβεί μπροστά σου σίγουρα σου αλλάζει τη διάθεση, σε γεμίζει όμορφα συναισθήματα και χωρίς να το καταλάβεις η ευφορία που ένιωσες να πλημμυρίζει για λίγο την ψυχή σου σε συνοδεύει όλη μέρα.

Και η διαδρομή γίνεται πιο… ευχάριστη

Όταν μια γκρίζα, μουντή μέρα αντικρίσεις αυτό το θέαμα, σίγουρα η διαδρομή γίνεται πιο ευχάριστη. Συγκεκριμένα, όσοι επέβαιναν στο τρένο από το Farringdon προς το East Croydon στο Λονδίνο, απόλαυσαν τον χορό τριών ζευγαριών, τα οποία μετέτρεψαν το βαγόνι σε αίθουσα… χορού.

Το πολύ όμορφο στιγμιότυπο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο, ο Christof Niklaus, ο οποίος ενθουσιάστηκε και θέλησε να το μοιραστεί μέσω Twitter. Η διαφορετική αυτή «παράσταση», έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 23ης Νοεμβρίου.

Δείτε το βίντεο με τον χορό

Οι αντιδράσεις στο Twitter δεν ήταν όλες θετικές – Γιατί;

«Είδα αυτό στο τρένο, επτά λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και θεώρησα ότι είναι υπέροχο γι’ αυτό και το τράβηξα βίντεο», ανέφερε ο ίδιος. Σε αυτό βλέπουμε τα τρία ζευγάρια να χορεύουν και να κάνουν φιγούρες μέσα στο βαγόνι.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που σχολίασαν θετικά κάτω από το βίντεο, λέγοντας πως «είναι υπέροχο και πως αυτό δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα».

Ωστόσο, υπήρξαν και αυτοί που δεν το θεώρησαν και τόσο σωστό, αλλά αντίθετα επικίνδυνο, καθώς δεν πρέπει να είμαστε όρθιοι χωρίς λόγο μέσα στο τρένο, ενώ αυτό κινείται.

Άλλοι πάλι υποστήριξαν ότι τα ζευγάρια προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να εντυπωσιάσουν. «Εντάξει, σας είδαμε, μπορούμε απλά να συνεχίσουμε με τις ζωές μας τώρα;», ανέφερε κάποιος χαρακτηριστικά.