Αρχική > Featured > Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά από τη Νέα Σελήνη

Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά από τη Νέα Σελήνη

Με τη νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου, στους Διδύμους μας δίνεται η ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να δραστηριοποιηθούμε, να συναναστραφούμε άλλους ανθρώπους και να έρθουμε σε επαφή με την εγκεφαλική μας πλευρά. 

Την ίδια μέρα άλλα τρία ουράνια σώματα -ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη- θα είναι στο ζώδιο του Διδύμου γεγονός που σημαίνει πως θα επηρεαστούν τα τρία ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς.

Καρκίνος

Μην προσπαθείς να πιέζεις τον εαυτό σου να κοινωνικοποιηθεί ή να είναι εξωστρεφής. Μάταιος κόπος. Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό και τα συναισθήματά σου. Η διαίσθησή σου είναι σε εγρήγορση και είσαι σε βαθιά πνευματική φάση. Οπότε εκμεταλλεύσου το με τον καλύτερο τρόπο!  Τώρα εξάλλου βλέπεις περισσότερο τι κρύβεται κάτω από το τραπέζι, τα κίνητρα των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. 

Σκορπιός

 Η Νέα Σελήνη αποτελεί για σένα μία μοναδική ευκαιρία για να μεταμορφωθείς ουσιαστικά. Σαν την πεταλούδα. Αφοσιώσου στον εαυτό σου, δείξτου εμπιστοσύνη και βάλε ένα τέλος σε ό,τι σου φαίνεται αδιέξοδο. Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα. Να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος και να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή. Δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα. 

Ιχθύς

Η καρδιά σου σού αποκαλύπτεται και αν αρνείσαι να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου απλά θα το κάνεις πιο οδυνηρό για σένα. Άσε αυτή τη Νέα Σελήνη να σε ενημερώσει τι ανάγκες πρέπει να καλύψεις για να ικανοποιηθείς συναισθηματικά. Κάνε αλλαγές στις σχέσεις σου και άφησε πίσω αρνητικές συνήθειες. Πήγαινε πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Ένας νέος έρωτας θα σε κάνει να νιώθεις οικειότητα από την πρώτη στιγμή. Μια νέα συνεργασία από το χώρο του σπιτιού θα φέρει κέρδη.