Αρχική > Ζώδια > Αυτά είναι τα 4 ζώδια που εμπιστεύονται με «κλειστά μάτια» έναν νέο σύντροφο

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που εμπιστεύονται με «κλειστά μάτια» έναν νέο σύντροφο

Αν έχετε την τάση να είστε «ανοιχτό βιβλίο», ίσως είναι φυσικό να εμπιστεύεστε πολύ νωρίς τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Είτε θέλετε να τα μοιράζεστε όλα από το πρώτο κιόλας ραντεβού είτε θεωρείτε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν καλές προθέσεις, ίσως πιστεύετε ότι το χτίσιμο της εμπιστοσύνης με έναν νέο σύντροφο είναι αρκετά εύκολο.

Αν και η αστρολογία δεν μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα, συχνά παρέχει μερικές -για πολλούς αμφιλεγόμενες- πληροφορίες γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις και τον τρόπο επικοινωνίας. Και αν εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που γνωρίζετε με ευκολία, αυτό μπορεί να έχει σχέση με το πότε γεννηθήκατε.

«Ενώ η εμπιστοσύνη μπορεί να βασίζεται σε άλλες πτυχές της αστρολογίας, τα μεταβλητά ζώδια -Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς- τείνουν να εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τους συντρόφους τους», λέει η αστρολόγος Lisa Stardust.

Δίδυμοι

Το τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Δίδυμοι, είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να επικοινωνούν. Είναι πολύ έξυπνοι και γρήγοροι, έχουν τη δυνατότητα να φτάνουν στη λύση ενός προβλήματος αρκετά γρήγορα, χωρίς να σπαταλούν χρόνο στις λεπτομέρειες. Είναι ένα ζώδιο που θα εμπιστευτεί πολύ εύκολα τους άλλους. Ευτυχώς για τους Διδύμους, τείνουν να συγχωρούν εύκολα, αλλά δεν μπορείτε να τους ξεγελάσετε δύο φορές.

Παρθένος

Σηματοδοτώντας το τέλος του καλοκαιριού και τη μέση του ζωδιακού κύκλου, οι Παρθένοι είναι γνωστοί για τις ικανότητες ακρίβειας που διαθέτουν. Είναι αναλυτικοί από τη φύση τους και μπορούν να εμπιστευτούν εύκολα σε μια σχέση. Ενώ ο Παρθένος μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναλύσει κάτι, είναι υπομονετικός και συγχωρεί εύκολα, πάντα περιμένοντας το καλύτερο από τη σχέση του.

Τοξότης

Ο φλογερός Τοξότης, το ένατο ζώδιο του κύκλου, είναι επίσης γνωστός για την ικανότητά του να επικοινωνεί. Αγαπά τη διασκέδαση και δεν του αρέσει να προβληματίζεται. Είναι πιθανώς εκείνος που θα συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος μιας συζήτησης. Είναι υπέρμαχος της αλήθειας και γι’ αυτό οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι 100% μαζί τους. Είναι επίσης αισιόδοξοι, γεγονός που τους κάνει να πιστεύουν ότι και οι άλλοι είναι επίσης ειλικρινείς μαζί τους.

Ιχθύς

Το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι επίσης πιθανό να εμπιστευτεί με μεγάλη ευκολία. Οι Ιχθείς συχνά έχουν την ανάγκη να ξέρουν ότι όλοι οι άνθρωποι εμπιστεύονται εύκολα από τη φύση τους. Αυτή η νοοτροπία μπορεί να τους επιτρέψει να είναι ανοικτοί σε ατελείωτες προκλήσεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να τους οδηγήσει στο λάθος μονοπάτι. Ωστόσο, η γρήγορη εμπιστοσύνη μπορεί να σημαίνει ότι τα ονειροπόλα ψάρια κάποτε θα απογοητευθούν.

Το χτίσιμο της εμπιστοσύνης σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα και όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, η εμπιστοσύνη σε έναν νέο σύντροφο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρόλο που τα μεταβλητά ζώδια μπορεί να είναι πιο πιθανό να εμπιστευτούν μέσα σε μια νέα σχέση, δεν υπάρχει σωστός τρόπος να εμπιστευτεί κανείς, ανεξάρτητα από το τι λένε τα άστρα.