Αρχική > Ζώδια > Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αργούν συνεχώς στα ραντεβού τους

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που αργούν συνεχώς στα ραντεβού τους

Για μερικούς ανθρώπους, η καθυστέρηση είναι απόλυτα συνυφασμένη με την καθημερινότητά τους. Όπως ο ήλιος ανατέλλει κάθε πρωί, έτσι κι αυτοί είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν αργά σε οποιοδήποτε ραντεβού τους.

Αν έχετε κάποια φίλη που συνεχώς καθυστερεί ή είστε εσείς εκείνη που το κάνει, ξέρετε για τι ακριβώς μιλάμε. Συχνά, οι ιδιότητες που κάνουν κάποιον αξιαγάπητο είναι επίσης εκείνες που απογοητεύουν τους γύρω του. Αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και η τελειότητα απλά δεν είναι στο DNA τους.

Αν λοιπόν βγείτε ραντεβού με κάποιο από αυτά τα τέσσερα ζώδια, δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν εμφανιστεί μερικά λεπτά αργότερα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ελεύθερα πνεύματα και δεν τείνουν να λειτουργούν με βάση αυστηρά προγράμματα. Ο χειρότερος φόβος τους είναι η συμμόρφωση με τον χρόνο, και πολλές φορές θα επαναστήσουν γι’ αυτό. Αυτό είναι όμως το χαρακτηριστικό που κάνει τους Υδροχόους τόσο μοναδικούς – το γεγονός ότι τους αρέσει να ζουν με τους δικούς τους ρυθμούς, παρόλο που αυτό συνεπάγεται ότι δεν εκτιμούν πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος για τους υπόλοιπους.

Δίδυμος

Ο κύριος λόγος που καθυστερούν οι Δίδυμοι είναι ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν τι να φορέσουνν. Έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον πέντε ρούχα, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να τους ταιριάζει. Οι Δίδυμοι αλλάζουν γνώμη για τα πάντα, από το χτένισμα μέχρι το χρώμα των νυχιών τους. Μπορεί ακόμη και να τρέξουν στο κοντινότερο κατάστημα για να αγοράσουν ένα νέο φόρεμα για την περίσταση.

Καρκίνος

Δεν έχουν ποτέ την πρόθεση να εμφανιστούν αργά, αλλά όταν πλησιάζει η ώρα του ραντεβού ξεκινούν να σκέφτονται τα πάντα: Η ροή της συζήτησης θα εξελιχθεί φυσικά; Θα υπάρξει προφανής χημεία; Τα καλά νέα είναι ότι αν το ραντεβού με έναν Καρκίνο έχει επιτυχία, θα εξελιχθεί σε μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Οι Καρκίνοι αγαπούν δυνατά και είναι από τους πιο πιστούς συντρόφους του ζωδιακού κύκλου – αρκεί μόνο να μπορέσετε να τους πείσετε να βγουν από το καβούκι τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ζώδια της φωτιάς με ισχυρή προσωπικότητα και άρνηση για καθορισμένα όρια. Θέλουν μια ζωή που είναι συνεχώς σε ροή, και είναι πραγματικά αντίθετοι με την ιδέα της συνέπειας. Θα εμφανιστούν στο ραντεβού τους, όποτε εκείνοι νιώσουν έτοιμοι. Μην αφήσετε αυτό να σας ανησυχήσει για την ικανότητά τους να εξελιχθούν σε έναν καλό σύντροφο. Αν και οι Τοξότες είναι επιφυλακτικοί να δεσμευτούν, είναι πιο ευτυχισμένοι όταν βρουν κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει με τη ζωή τους.