Αρχική > Celebrities > «Αφήνιασε» ο Μίκι Ρουρκ κατά του Ντε Νίρο: «Θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, βρωμοκλαψιάρη»
%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%ce%bc%ce%af%ce%ba%ce%b9-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%af0

«Αφήνιασε» ο Μίκι Ρουρκ κατά του Ντε Νίρο: «Θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, βρωμοκλαψιάρη»

Περσινά ξινά σταφύλια θυμήθηκε ο Μίκι Ρουρκ και εξαπέλυσε εκ νέου μύδρους σε άπταιστα… «γαλλικά» κατά του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μέσω Instagram, αποδεικνύοντας ότι το «ξεκατίνιασμα» δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε γυναίκες και άντρες.

Για να σας βάλουμε στο κλίμα, πέρυσι ο Ρουρκ είχε κατηγορήσει τον ντε Νίρο ότι τον «έκοψε» από την ταινία «Ο Ιρλανδός», υποστηρίζοντας ότι ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε τον ήθελε στο καστ, αλλά αντιδρούσε ο διάσημος πρωταγωνιστής.

Διαβάστε επίσης: Μίκι Ρουρκ: Αγνώριστος από τις πλαστικές ο άλλοτε γοητευτικός ηθοποιός (εικόνα)

Αυτή τη φορά ο Μίκι Ρουρκ βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον συνάδελφό του για κάτι που είχε πει εναντίον του πριν από μερικούς μήνες.

«Εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σε σένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες: «Ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μαλ…ς». Άκου, κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω μπροστά μου, ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%. Μίκι Ρουρκ, μάρτυς μου ο Θεός», ανέφερε στην ανάρτηση.

Η μεγάλη κόντρα μεταξύ τους, πάντως, κρατά από την εποχή που είχαν συνεργαστεί στον «Δαιμονισμένο Άγγελο», όταν ο Ρουρκ είχε καταφερθεί αγρίως εναντίον του ντε Νίρο, τονίζοντας ότι η συνεργασία τους δεν ήταν καθόλου καλή και από τότε πάντα μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον συμπρωταγωνιστή του.

«Τώρα δεν τον θαυμάζω πια, έχω καταλάβει τι είναι» είχε πει. «Εγώ ξεκίνησα από τα σκ..α. Εκείνος δεν τη γνωρίζει αυτή τη ζωή. Εγώ την έζησα αυτή τη γ…η ζωή κι έτσι όποτε κοιτάζω το πρόσωπό του, βλέπω μέχρι την κ…α του».

%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%ce%bc%ce%af%ce%ba%ce%b9-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%af0 %ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%ce%bc%ce%af%ce%ba%ce%b9-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%af2

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%ce%bc%ce%af%ce%ba%ce%b9-%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bd%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%af4