Έξι μανιακοί και αδίστακτοι «δράκοι» που ανατρίχιασαν το πανελλήνιο

έξι-μανιακοί-και-αδίστακτοι-δράκοι

Τις τελευταίες ώρες την επικαιρότητα απασχολεί η υπόθεση του 22χρονου νεαρού που ακολούθησε μία κοπέλα με το μόριό του έξω. Μάλιστα οι περισσότεροι σχολιάζουν την εξωτερική του εμφάνιση, καθώς πρόκειται για έναν ευπαρουσίαστο νεαρό.

Εμείς στο Infowoman κάναμε μία βουτιά στο μακρινό παρελθόν, όπου ανάλογες υποθέσεις προκάλεσαν πόνο σε πολλές οικογένειες και τραύματα- πολλές φορές ανεπανόρθωτα- στα θύματα, σε όσα τουλάχιστον επέζησαν των επιθέσεων. Άλλοι φυλακίστηκαν και σήμερα είναι ελεύθεροι, άλλοι εκτελέστηκαν και άλλοι αυτοκτόνησαν μέσα στο ίδιο τους το κελί. Αυτές είναι οι γνωστότερες υποθέσεις «δράκων» που έχουν καταγραφεί στα αστυνομικά χρονικά και η αποκάλυψή τους έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Διαβάστε επίσης:

– “Το παιδί μου είναι τέλειο, δεν είναι επιδειξίας” – Τι λέει ο πατέρας του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη

«Η βία δεν έχει συγκεκριμένη θωριά, φάτσα, σουλούπι ή ηλικία»

Αριστείδης Παγκρατίδης ή αλλιώς «Ο δράκος του Σέιχ-Σου»

%ce%ad%ce%be%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%ce%b90

Ίσως ο πιο γνωστός «βιαστής» που έχει μείνει στην ιστορία ως ο «δράκος του Σέιχ Σου,», όχι τόσο για τα εγκλήματα που φέρεται να διέπραξε, όσο και για το γεγονός ότι η υπόθεσή του προκάλεσε προβληματισμό και πολλοί έκαναν λόγο για δικαστική πλάνη.

Ο Παγκρατίδης καταγόταν από φτωχή οικογένεια από τα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, με τον στρατιωτικό πατέρα του να εκτελείται από άντρες του ΕΛΑΣ μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του. Σύντομα έγινε περιθωριακός τύπος, χωρίς μόρφωση.

Στην εφηβεία του κλείστηκε σε αναμορφωτήριο στην Κέρκυρα μετά τη σύλληψή του για κλοπή ποδηλάτου. Εργάστηκε σε διάφορες δουλειές, από την οικοδομή ως και το γύρο του θανάτου, ενώ κατηγορήθηκε για την ομοφυλοφιλία του. Μάλιστα στο παρελθόν εκδιδόταν για να εξασφαλίσει ένα πιάτο φασολάδα) και θεωρήθηκε άτομο διεστραμμένο και επικίνδυνο.

Η κοινωνική του απομόνωση και η φτώχεια του, σε συνδυασμό με το κοινωνικό και πολιτικό κλίμα της εποχής, μπορούν κατά πολλούς να εξηγήσουν γιατί κατηγορήθηκε ότι ήταν εκείνος ο «Δράκος του Σέιχ Σου», τον οποίο ο Τύπος του 1963 τον αποκαλούσε «νεαρό ανώμαλο».

Το 1959, στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη διαπράχθηκαν σειρά εγκλημάτων, όπως βιασμοί και φόνοι, με στόχο κυρίως νεαρά ζευγάρια, για τα οποία θεωρήθηκε ύποπτος ο Παγκρατίδης. Συνελήφθη σε κατάσταση μέθης, όταν προσπάθησε να εισβάλει στο ορφανοτροφείο Μέγας Αλέξανδρος και κατηγορήθηκε ότι ασέλγησε σε βάρος νεαρής τροφίμου.

Η δίκη του έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και ο Παγκρατίδης ομολόγησε την ενοχή του κατόπιν πιέσεων. Τον Οκτώβριο του 1964 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 χρόνων.

Το 1966 καταδικάστηκε τετράκις εις θάνατον από το πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης. Το Φεβρουάριο του 1968 οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα. Η εκτέλεσή του έγινε στο μέρος που ήταν συνδεδεμένο με το όνομά του, το Δάσος του Σέιχ Σου. Οι τελευταίες λέξεις που ψέλλισε ήταν «Μανούλα μου, είμαι αθώος»

Η εκτέλεση του «δράκου» του Σέιχ Σου, Αριστείδη Παγκρατίδη, έγινε στις 16 Φεβρουαρίου του 1968. Οι τελευταίες του ώρες στο κελί ήταν δραματικές. Κατά την τελευταία του εξομολόγηση, παραδέχτηκε ότι πουλούσε το κορμί του σε άντρες και ότι έκλεβε αλλά, με δάκρυα στα μάτια, επέμενε ότι δεν ήταν φονιάς. Λίγο πριν τον εκτελέσουν, ζήτησε να μεταφέρουν στη μητέρα του, ότι ήταν αθώος.

«Είμαι αθώος. Λυπάμαι μόνο γιατί αύριο, που θα έρθει η μάνα μου δεν θα με βρει εδώ».

Έως σήμερα δεν έχει εξιχνιαστεί ούτε έχει διαταχθεί αναψηλάφηση της δίκης Παγκρατίδη για να εξακριβωθεί αν ήταν όντως ο «Δράκος του Σέιχ Σου». Η ιστορία του Παγκρατίδη έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο και έχει γίνει βιβλίο και θεατρικό έργο.

Στην ταφή του δεν παρευρέθηκε κανείς από τους συγγενείς του. Το βράδυ διαμαρτυρήθηκαν ο αδελφός του Παγκράτης και η νύφη του στις τοπικές εφημερίδες. Δεν ειδοποιήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές. Μόνοι τους το απόγευμα πήγαν στην Εξοχή κι έκαναν τρισάγιο στο τάφο του.

Κυριάκος Παπαχρόνης, ο «δράκος» της Δράμας

%ce%ad%ce%be%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%ce%b92

Η ιστορία του Ξανθιώτη Κυριάκου Παπαχρόνη ξεκινά σε μία τρυφερή και κομβική ηλικία. Μόλις στα 14. Τότε είχε μία τραυματική εμπειρία με μία ιερόδουλη, η οποία του έθιξε τον ανδρισμό, αποκαλώντας τον… «ανίκανο». Δεν το ξέχασε. Και αυτό ηταν που τού δημιούργησε κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στις γυναίκες.

Και έτσι ξεκίνησε να σχεδιάζει το πώς θα πάρει το αίμα του πίσω.

Σε ηλικία 19 ετών, υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού στην 5η Μοίρα των ΛΟΚ στη Δράμα. Αρχίζει τηι τη δράση του μεταξύ Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης. Βιάζει, σκοτώνει, ενώ σε συνδυασμό και με βομβιστικές επιθέσεις θα χαρακτηριστεί ο «Δράκος της Δράμας»

Τέλος στη δράση του έδωσε η σύλληψή του στις 13 Δεκεμβρίου 1982 από έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της όλων των Αρχών της Ανατολικής Μακεδονίας.

Απελευθερώθηκε, το 2011 αρραβωνιάστηκε τη με Λίνα Τόλιου, ενώ έχει και προφίλ στο Facebook

Αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, αλλά έπειτα από μία μαραθώνια ανάκριση ο Παπαχρόνης ομολογεί σχεδόν τα πάντα: το βιασμό και τη δολοφονία με στιλέτο της ιερόδουλης Γρ. Θεοχαρίδου στη Δράμα στις 5 Σεπτεμβρίου 1981, την απόπειρα δολοφονίας στις 20 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς της Μ. Ποστιάδου στη Δράμα, την απόπειρα βιασμού και δολοφονίας της φοιτήτριας Ε. Παπαδοπούλου από τη Δράμα, στις 15 Ιανουαρίου 1982, το βιασμό και την άγρια δολοφονία της 20χρονης φοιτήτριας, Αναστασίας Αλεξανδρίδου στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης.

Παραδέχθηκε επίσης τις απόπειρες βιασμού και δολοφονίας κατά της 18χρονης Αγοραστής Τέζα και της 30χρονης Βασιλικής Λαζαρίδου στη Δράμα, την απόπειρα βιασμού και δολοφονίας της 23χρονης Δ. Πεχλιβανίδου και δύο ακόμη απόπειρες βιασμού και δολοφονίας κατά μίας ιερόδουλης και μίας ακόμη γυναίκας στην Ξάνθη. Παράλληλα ομολόγησε και την εμπλοκή του σε σειρά βομβιστικών επιθέσεων.

Καταδικάζεται δις εις θάνατον, αλλά η ποινή μετατρέπεται σε ισόβια. Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους τον Δεκέμβριο του 2004, μετά από 21 χρόνια και 6 μήνες στις φυλακές.

Το παράδοξο -όπως συμβαίνει και με άλλους εγκληματίες- ήταν ότι όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στην φυλακή, ο «Δράκος της Δράμας», παρά το γεγονός ότι ήταν βιαστής και δολοφόνος δεχόταν γράμματα από γυναίκες που του έδειχναν τον θαυμασμό του με διάφορους τρόπους.

Σπύρος Μπέσκος: Ο «δόκτωρ Τζέκυλ» με το Autobianchi

%ce%ad%ce%be%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%ce%b94

Στις 7 Οκτωβρίου του 1983 έπειτα από μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στα χέρια των αρχών πέφτει ο «δράκος με το σκοινί». Ο καταζητούμενος συνήθιζε να επιτίθεται σε γυναίκες, να τις αναισθητοποιεί σφίγγοντας το λαιμό τους με ένα σκοινί και να τις βιάζει ενώ ήταν αναίσθητες.

Δύο από τα θύματά βρήκαν φρικτό θάνατο, καθώς αντιστάθηκαν την ώρα που προσπαθούσε να τις αναισθητοποιήσει. .

Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ο υπεράνω πάσης υποψίας 37χρονος φυσικοθεραπευτής Σπύρος Μπέσκος, ήταν ο βιαστής και δολοφόνος των άτυχων αυτών γυναικών. Τα μέσα ενημέρωσης τότε τον χαρακτήρισαν «Δόκτωρ Τζέκυλ», καθώς όπως δήλωνε τότε ο ίδιος «ήμουν εκτός εαυτού για 3-4 λεπτά»

Ο τρόπος δράσης του ήταν συγκεκριμένος. Έκανε τις επιθέσεις του από Παρασκευή βράδυ έως Κυριακή ξημερώματα και τα θύματά του ήταν στην πλειονότητά τους ιερόδουλες. Τις έβαζε σε ένα μπλε Autobianchi τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίεςτις αναισθητοποιούσε με τη χρήση σκοινιού και τις βίαζε ενώ ήταν αναίσθητες. Όταν ξυπνούσαν, ήταν δεμένες πισθάγκωνα.

Το πρώτο θύμα ήταν 19χρονη ιερόδουλη Χρυσάνθη Μπατζίκα, η οποία δολοφονήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1981. Ο Μπέσκος την είχε πλησιάσει κοντά στο νυχτερινό κέντρο «Δειλινά» και αφού είχαν συμφωνήσει την αμοιβή της, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του για να πάνε κάπου, που δεν θα τους έβλεπε ο κόσμος. Αμέσως μόλις σταμάτησε το αυτοκίνητο, ο Μπέσκος πήρε το σκοινί και άρχισε να σφίγγει το λαιμό της κοπέλας, αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Για να μην ακουστούν οι φωνές της, τη φίμωσε με λευκοπλάστ.

Όμως η κοπέλα κατάφερε να τον βγάλει και τότε ο βιαστής άρπαξε ένα κουκουνάρι που βρισκόταν στο έδαφος, της το έβαλε στο στόμα και το έδεσε με ένα κορδόνι, που τύλιξε γύρω από το στόμα της και την εγκατέλειψε…. Η κοπέλα πέθανε από ασφυξία και το άψυχο σώμα της βρέθηκε από κηπουρό.

Η δεύτερη δολοφονία του Μπέσκου έγινε τον Ιούνιο του 1983 στο Καλαμάκι. Θύμα ήταν η 20χρονη Χαρίκλεια Κολιοπούλου, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη για άγνωστο λόγο. Πέρασε το σκοινί γύρω από το λαιμό της και άρχισε να το σφίγγει, αλλά και εκείνη, όπως και το προηγούμενο θύμα, αντέδρασε.

Για να καταφέρουν οι αρχές να συλλάβουν τον δράστη έστησαν ολόκληρη επιχείρηση, βάζοντας ως δόλωμα γυναίκες αστυνομικούς μεταμφιεσμένες σε ιερόδουλες που την έστηναν σε πιάτσες περιμένοντας να φανεί. Και φάνηκε. Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά συνεληφθη.

Αρνήθηκε τα πάντα, αλλά το σκοινί με γυναικείες τρίχες που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του αποτελούσε ατράνταχτη απόδειξη ότι ο κλοιός γύρω του είχε σφίξει αρκετά. Επέμεινε στην αθωότητά του μέχρι που ήρθε αντιμέτωπος με ένα από τα θύματά του που τον αναγνώρισε. Ομολόγησε τα πάντα καθώς και άλλες 14 απόπειρες δολοφονίας και βιασμών

Η δίκη του έγινε τον Φεβρουάριο του 1985 και καταδικάστηκε δις εις θάνατον για τις δολοφονίες και 25 χρόνια κάθειρξη για τους βιασμούς και τις επιθέσεις.

Αντώνης… ο Αντεροβγάλτης: Σκότωνε ιερόδουλες για να εκδικηθεί τη μητέρα του

%ce%ad%ce%be%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%ce%b96

Ένα στυγερό έγκλημα κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τον Οκτώβριο του 1995. Στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, κοντά στα διόδια της Τραγάνας εντοπίστηκε το πτώμα της 29χρονης ιερόδουλης Ελένης Παναγιωτοπούλου.

Η κατάσταση του πτώματος σόκαρε τους αξιωματικούς της αστυνομίας και σκόρπισε τον τρόμο στις πιάτσες των ιερόδουλων. Ο δολοφόνος αφού στραγγάλισε, όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής, την κοπέλα,αφαίρεσε τα σπλάχνα της , έκοψε τις θηλές από το στήθος της και στο τέλος την τεμάχισε.

Ο δράστης παραμένει άφαντος και δύο μήνες μετά, ανήμερα των Χριστουγέννων, βρέθηκε το δεύτερο θύμα του. Ήταν πάλι μια ιερόδουλη, η 26χρονη Αθηνά Λαζάρου και αιτία θανάτου ήταν πάλι ο στραγγαλισμός.

Το πτώμα, που ανακάλυψαν τυχαία περαστικοί σε ένα στενάκι του Βοτανικού, δεν ήταν στην τραγική κατάσταση του πρώτου, αλλά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν αντιμέτωποι με έναν serial killer.

Από τις ανακρίσεις αποδείχτηκε ότι ο δράστης είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει τουλάχιστον άλλες πέντε ιερόδουλες, που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή.

Ο άντρας που αναζητούσε η αστυνομία, χρησιμοποιούσε ένα λευκό φορτηγάκι Volkswagen. Ήταν το στοιχείο που οδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη του «δράκου» στις 21 Ιανουαρίου του 1996. Ο δολοφόνος ήταν ο 22χρονος Αντώνης Δαγκλής. Μέσα στο φορτηγό βρέθηκε ένα στρώμα από αφρολέξ, που χρησιμοποιούσε για τις συνευρέσεις με τις κοπέλες πριν τις δολοφονήσει.

Όλες οι π… πρέπει να πεθάνουν, είπε σε ένα από τα θύματά του

Ο Δαγκλής δεν είχε προλάβει να σκοτώσει άλλη κοπέλα μέχρι τη σύλληψή του αλλά ομολόγησε πως ετον Οκτώβριο του 1992 είχε σκοτώσει άλλην μία ιερόδουλη, αγνώστων στοιχείων. Είπε ότι στραγγάλισε την κοπέλα, κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής τους και στη συνέχεια την τεμάχισε και σκόρπισε τα κομμάτια σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Στα 16 του συνελήφθη και καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικης. Λόγω της ηλικίας του, οδηγήθηκε στο αναμορφωτήριο, όπου εξέτισε ποινή έξι μηνών.

Εκείνο το χρονικό διάστημα, η μητέρα του αναγκάστηκε να πιάσει δουλειά σε ένα κακόφημο μπαρ, γεγονός που όπως αποδείχτηκε αργότερα, έπαιξε τον πιο καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του. Ο Δαγκλής έμαθε για τη δουλειά της μητέρας του από ένα γείτονα και έσπευσε να το επιβεβαιώσει. Αποτέλεσμα να δει ιδίοις όμμασι τη μητέρα του σε συνεύρεση με «πελάτη».

«Έβλεπα τη μητέρα μου στο πρόσωπό τους. Κάθε φορά νόμιζα πως σκότωνα εκείνη».

Η δίκη του Αντώνη Δαγκλή έγινε τον Ιανουάριο του 1997. Οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν κατέληξαν στο ότι δεν έπασχε από καμία ψυχική νόσο και του διέγνωσαν μόνο τη σεξουαλική διαστροφή. Καταδικάστηκε 13 φορές ισόβια.

Οδηγήθηκε στη φυλακή και στις 2 Αυγούστου της ίδιας χρονιάς βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του.

Ο «δράκος των ασανσέρ»

%ce%ad%ce%be%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%bf%ce%b98

Η υπόθεση του 26χρονου Χρήστου Γκίλη που βίασε 28 γυναίκες μέσα σε ασανσέρ είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη. Μια γυναίκα θύμα του, όταν τον αντίκρισε στο δικαστήριο, τον υποδέχθηκε με ένα δυνατό χαστούκι.

Ήταν το ένα από τα 28 θύματα του νεαρού, που από τις 9 Σεπτεμβρίου 1997 έως τον Μάρτιο του 1998, είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στις περιοχές της Κυψέλης, των Πατησίων, του Κολωνού, του Γκύζη και των Εξαρχείων.

Την «έστηνε» έξω από τις εισόδους των πολυκατοικιών και μόλις έβλεπε γυναίκα ­ οποιασδήποτε ηλικίας να επιστρέφει μόνη της, έτρεχε αθόρυβα πίσω της και μόλις εκείνη άνοιγε την πόρτα του ασανσέρ, ορμούσε πάνω της.

Χτυπούσε τα θύματά του, τους άρπαζε τις τσάντες και τα κοσμήματα και στη συνέχεια προσπαθούσε να τα βιάσει.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το Μάιο του 1998, παραδεχόμενος ωστόσο μόνο τις ληστείες, τις οποίες απέδωσε όμως στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και στα ψυχολογικά προβλήματα που του προκάλεσαν. Όλες τις άλλες πράξεις τις αρνήθηκε.

Ο «δράκος» του Αμαρουσίου: Ήθελε να εκδικηθεί για τη γυναίκα που τον άφησε

Μάιος 2016: Ένας άνδρας συνελήφθη στο Μαρούσι λίγο πριν πραγματοποιήσει μία ακόμη επίθεση σε υπόγεια διάβαση της περιοχής. Λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή σε υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ του Αμαρουσίου η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, βάναυσα δολοφονημένη. Οι υποψίες των αστυνομικών αρχών στρέφονται στον 30χρονο. Όμως το DNA έχει διαφορετική άποψη και τα στοιχεία δεν ταυτοποιούνται.

Ο 30χρονος μετά την απολογία του οδηγείται στον Κορυδαλλό για προσωρινή κράτηση στο Ψυχιατρικό Κατάστημα των φυλακών για την πραγματογνωμοσύνη σχετικά με την ψυχολογική του κατάσταση, μέχρι τη μεταγωγή τουη στις φυλακές Τριπόλεως.

Απολογούμενος ο 30χρονος για τις έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών που του καταλογίζει το κατηγορητήριο, φέρεται να απέδωσε τις πράξεις του σε ερωτική απογοήτευση

«Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο» είπε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, που παρέδωσε υπόμνημα στον ανακριτή, διατηρούσε ερωτικό δεσμό επί δυόμιση χρόνια με μία γυναίκα από τη Ρουμανία που εργαζόταν ως ιερόδουλος, η οποία, όπως υποστήριξε ο ίδιος, του «απέσπασε 15.000 ευρώ, τους κόπους μιας ζωής».

Όσο για την υπόθεση Αγραφιώτου, μένει να αποδειχθεί αν ο 30χρονος εμπλέκεται στη δολοφονία της 69χρονης γυναίκας ή οι αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν ακόμη serial killer που ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος.

(Από τη Ναυσικά Διαμαντοπούλου, Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο life.gr στις 6/2/16)

Σχετικά Άρθρα
Έλλη Λαμπέτη: Ο "αταίριατος" έρωτας, η ασθένεια και το τέλος
Έλλη Λαμπέτη: Ο “αταίριαστος” έρωτας, η ασθένεια και το τέλος
Mad Clip: Ποιος ήταν ο τράπερ με τα εκατομμύρια views που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Mad Clip: Ποιος ήταν ο τράπερ με τα εκατομμύρια views που σκοτώθηκε σε τροχαίο
%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%ad%cf%87%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%af%cf%80%cf%840
Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης: Γιατί συμπίπτει με τη γέννηση του Λεονάρντο ντα Βίντσι;
%cf%80%cf%81%ce%af%ce%b3%ce%ba%ce%b9%cf%80%ce%b1%cf%82-%cf%86%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%80%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%ac0
Πρίγκιπας Φίλιππος – βασίλισσα Ελισάβετ: Ο έρωτας, ο γάμος που κράτησε 73 χρόνια και τα ερωτικά σκάνδαλα του άτακτου Δούκα
%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%af%ce%b3%ce%ba%ce%b9%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%cf%81%ce%bf%ce%bb0
Οι ελληνικές ρίζες του πρίγκιπα Κάρολου και η ιστορία της οικογένειας του πατέρα του – Η εξορία και η γιαγιά του Αλίκη που έπασχε από σχιζοφρένεια
%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b7%cf%820
Η συγκλονιστική ιστορία της «Μαύρης Χήρας» του Gucci που πλήρωσε για να σκοτώσουν τον σύζυγό της και χρυσό κληρονόμο του Οίκου

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του