Στα προγράμματα του Deree θα χαράξεις το μέλλον σου

στα-προγράμματα-του-deree-θα-χαράξεις-το-μέ

Την περίοδο αυτή οι ακαδημαϊκές σπουδές μονοπωλούν τις συζητήσεις όχι μόνο των αποφοίτων Λυκείων, αλλά και όλων αυτών που επιθυμούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες, να ανακαλύψουν εκ νέου τους εαυτούς τους και να εξελιχθούν στο εργασιακό τους περιβάλλον μέσω της Διά Βίου Μάθησης.

Όλοι βιώσαμε τι σημαίνει να ζει κάποιος υπό συνθήκες πανδημίας, όλοι γίναμε μάρτυρες του πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή μας από τη μία στιγμή στην άλλη και συνειδητοποιήσαμε τον νευραλγικό ρόλο της εκπαίδευσης, αλλά και του σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Και οι σημερινοί 18χρονοι που προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στην προσωπική τους κλίση, τα προσωπικά τους «θέλω» και την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να εξελιχθούν ακαδημαϊκά επιλέγοντας είτε να λάβουν ένα δεύτερο Πτυχίο είτε κάποιον τίτλο Master.

Είναι ωραίο να ξέρουμε ότι όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σου και, μέσα στο θολό τοπίο μιας διάχυτης ανασφάλειας, να μπορούμε να ξεχωρίζουμε τον δικό μας φάρο, το δικό μας όραμα που θα μας οδηγήσει ακόμα και στον πιο μακρινό μας στόχο. Τη δυνατότητα αυτή δίνει το Deree – The American College of Greece, με μια σειρά από εξαιρετικά προπτυχιακά προγράμματα, αλλά και 8 επίκαιρους τίτλους Master.

Οι τίτλοι σπουδών του Deree – The American College of Greece είναι αναγνωρισμένοι από τον New England Commission of Higher Education (NECHE), τον αρχαιότερο και σημαντικότερο οργανισμό πιστοποίησης στις ΗΠΑ που, μεταξύ άλλων πιστοποιεί το Harvard, το Yale, το MIT και δεκάδες άλλα πανεπιστήμια. Αυτό δίνει το τρομερό πλεονέκτημα στους σπουδαστές του να βρεθούν, εφόσον το επιθυμούν, για περαιτέρω σπουδές σε κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Από εκεί και πέρα, ο ουρανός είναι το μοναδικό όριο!

Προγράμματα σπουδών με επαγγελματικό μέλλον

%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-deree-%ce%b8%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad0Τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Deree χωρίζονται σε τρεις σχολές: το School of Business and Economics (Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης), Frances Rich School of Fine and Performing Arts (Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich) και το School of Liberal Arts and Sciences (Σχολή Ελευθέριων Τεχνών και Επιστημών).

Στο πλαίσιο αυτών δίνονται και ποικίλες υποτροφίες, φέτος με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση στους πληγέντες της πανδημίας (δείτε περισσότερα εδώ).

Οι κατευθύνσεις που επιλέγουν οι φοιτητές του Deree είναι αυτές που θα τους δώσουν τα καλύτερα εφόδια για το επαγγελματικό τους μέλλον:

Psychology – Ψυχολογία

Management – Διοίκηση Επιχειρήσεων

Communication – Επικοινωνία

Marketing

Information Technology – Τεχνολογία Πληροφοριακών Συστημάτων

International Tourism & Hospitality Management – Διεθνής Τουρισμός και Διαχείριση Μονάδων Φιλοξενίας

International Business – Διεθνής επιχειρηματικότητα

Shipping Management – Ναυτιλιακά

Finance – Χρηματοοικονομικά

English – Αγγλική Φιλολογία

Δεν είναι τυχαίο ότι οι απόφοιτοι του Deree είναι από τους πιο περιζήτητους στην αγορά εργασίας: 59.000 μέλη αποφοίτων σε όλο τον κόσμο, απασχολούνται αυτή τη στιγμή σε περισσότερο από το 71% των 100 ισχυρότερων brands παγκοσμίως.

Τι είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από αποφοίτους άλλων πανεπιστημίων; Το γεγονός ότι ακαδημαϊκά είναι πλήρως εφοδιασμένοι όχι μόνο με γνώσεις αλλά και τα απαραίτητα soft skills που είναι απαραίτητα στη σημερινή αγορά εργασίας.

Εξάλλου, η διασύνδεση του Deree με την αγορά εργασίας, και πιο συγκεκριμένα η συνεργασία με πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό τούς δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα, αφού οι φοιτητές μπορούν να κάνουν την πρακτική τους σε αυτές, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε πρόσληψη. Περισσότεροι από τους μισούς σπουδαστές του Deree ήδη εργάζονται μέσα σε 6 μήνες από την αποφοίτησή τους.

Διεξαγωγή μαθημάτων… όπως πρέπει να γίνεται σε καιρούς πανδημίας

Δεν χρειάστηκε να έρθει η πανδημία του κορωνοϊού για να διαθέσει το Deree στους σπουδαστές του την δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Από τον Μάρτιο μετέφερε όλα του τα μαθήματα οnline έχοντας εκπαιδεύσει, κατά τα προηγούμενα έτη, 84 καθηγητές στη διαδικτυακή διδασκαλία.

Επιπλέον, το Κολλέγιο τηρεί πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης για την κοινωνική απόσταση. Αυτό σημαίνει, ότι οι αίθουσες διδασκαλίας θα μπορούν να φιλοξενήσουν το ανώτερο μέχρι 12 φοιτητές ή μαθητές.

Για τη δε διδασκαλία θα χρησιμοποιηθούν τρεις μέθοδοι:

  • εκ του σύνεγγυς διδασκαλία για μικρά τμήματα και εργαστήρια,
  • online σύγχρονη διδασκαλία για μεγαλύτερες τάξεις
  • μεικτό μοντέλο για άλλες τάξεις

Για να συμβάλει στη μετάβαση, το Κολλέγιο:

  • έχει ξεκινήσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα τεχνολογικής εκπαίδευσης για καθηγητές
  • ετοίμασε οδηγούς για τους φοιτητές σχετικά με το πώς να αξιοποιήσουν τη διαδικτυακή σύγχρονη (synchronous) διδασκαλία ώστε να διασφαλιστεί το μέγιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Προσφέρει ψυχολογική βοήθεια στους φοιτητές μέσω Skype και peer-to-peer διδασκαλία μέσω zoom.

Η νέα ακαδημαϊκή περίοδος για το Deree – The American College of Greece ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου.

Μάθετε περισσότερα για το Deree στο www.acg.edu.

Πληροφορίες για τα δίδακτρα θα βρείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα
%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%81%ce%b3%ce%ac-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%bf-%cf%840
Ποτέ δεν είναι αργά να μπεις στον χώρο της Τέχνης και της Μόδας!
%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%850
Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα για εσένα
%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-alba-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8e%ce%bd0
Τουριστικές σπουδές στο Alba: Δημιουργώντας στελέχη με εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για τις απαιτήσεις κάθε εποχής
%cf%87%cf%8c%ce%bc%cf%80%ce%b9-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%840
Χόμπι: Πώς μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας -Η ειδικός εξηγεί
o-%cf%80%cf%81%cf%8d%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1-%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%830
O Πρύτανης ΕΚΠΑ Αθανάσιος Δημόπουλος στο infowoman: «Τους στόχους μας και τα όνειρά μας δεν σταματούμε να τα επιδιώκουμε»
%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%be%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b3%ce%bb%cf%8e%cf%83%cf%83%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b10
Μάθε την ξένη γλώσσα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις – Τέσσερις ιστορίες που εμπνέουν

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του