Αρχική > Featured > Αδιάβροχο: Πώς να δείχνεις στιλάτη στη βροχή – Τα 5 κομμάτια που ξεχωρίσαμε (εικόνες)

Αδιάβροχο: Πώς να δείχνεις στιλάτη στη βροχή – Τα 5 κομμάτια που ξεχωρίσαμε (εικόνες)

Κάθε φορά που βρέχει, μετανιώνεις για το ίδιο πράγμα: που δεν έχεις αγοράσει ακόμα ένα αδιάβροχο πανωφόρι. Και ίσως κάθε φορά σκέφτεσαι ότι η ομπρέλα μπορεί να καλύψει αυτό το κενό σου, αλλά ένα στιλάτο αδιάβροχο είναι αυτό που θα αναβαθμίσει όλο το look σου.

Τα αδιάβροχα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου σου, προστατεύουν τα περίεργα μέρη του σώματος που η ομπρέλα δεν μπορεί, και αυτό είναι γεγονός! Αν κάθε φορά λοιπόν αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα, ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα χαριτωμένο αδιάβροχο.

Αυτό το κομμάτι είναι απαραίτητο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά κυρίως κατά τις μεταβατικές εποχές όπως το φθινόπωρο και η άνοιξη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα καλό αδιάβροχο θα σου κρατήσει τουλάχιστον μερικά χρόνια, ειδικά αν έχεις ένα αρκετά… ευέλικτο που μπορείς να φορέσεις ξανά και ξανά.

Styling tip:

Μπορείς να επενδύσεις σε ένα αδιάβροχο με leopard prints για να προσθέσεις μία pop πινελιά σε ένα κατά τ’ άλλα ουδέτερο σύνολο.

Topshop

Διάφανα αδιάβροχα

Τα διάφανα αδιάβροχα είναι το trendy πανωφόρι που πρέπει να δοκιμάσεις. Αυτό το στυλ είναι πολύ πιο χαλαρό και ιδανικό για το κυριακάτικο look σου. Το καλύτερο με αυτό το κομμάτι είναι ότι δεν σου προσφέρει ζεστασιά. Έτσι, αν έξω δεν κάνει κρύο αλλά βρέχει, αυτό είναι το ιδανικό πανωφόρι.

Mango

Γήινες αποχρώσεις

Ένα αδιάβροχο σε γήινη απόχρωση θα ταιριάξει υπέροχα με τα καφέ αλλά και με τα μαύρα outfits σου. Είναι το κομμάτι – «πασπαρτού» που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση.

Zara

Κλασικό μαύρο

Ένα μαύρο αδιάβροχο είναι το πανωφόρι που θα επιλέγεις πάντα. Το κλασικό χρώμα του είναι αυτό που σου επιτρέπει να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τις βραδινές, πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Nordstrom

Pop χρώματα

Για το τέλος αφήσαμε το πιο… τολμηρό απ’ όλα! Γίνεται να μη τραβήξεις τα βλέμματα με αυτό το πανωφόρι;

Urban Outfitters