Αρχική > Featured > Αδειάζει η Αθήνα: Μαζική έξοδος των εκδρομέων του καλοκαιριού – Χάος στο λιμάνι του Πειραιά

Αδειάζει η Αθήνα: Μαζική έξοδος των εκδρομέων του καλοκαιριού – Χάος στο λιμάνι του Πειραιά

Οι πρώτες καλοκαιρινές άδειες ξεκίνησαν και όπως παρατηρήθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, μαζική είναι η έξοδος των εκδρομέων για τα ελληνικά νησιά. Μπορεί λοιπόν οι ταξιδιώτες να πλέουν σε πελάγη… ευτυχίας για τις επερχόμενες διακοπές τους, ωστόσο όσοι μένουν πίσω πρέπει να εξοπλιστούν με αρκετή υπομονή για να αντιμετωίσουν την αυξημένη κίνηση γύρω από το λιμάνι.

Λίγο πριν από τις 7:30 σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τον χάρτη κίνησης της Google, οι μόνοι δρόμοι στο λεκανοπέδιο που παρουσίαζαν αυξημένη κίνηση ήταν εκείνοι που οδηγούσαν στο λιμάνι.

Δείτε τη φωτογραφία

14 πλοία αναχώρησαν το πρωί από τον Πειραιά

Μόνο σήμερα το πρωί αναχώρησαν για τα νησιά των Κυκλάδων 14 πλοία της γραμμής, γεγονός που δικαιολογεί πλήρως την κίνηση στους δρόμους του κεντρικού λιμανιού της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΛΠ, όλη την ημέρα αναμένεται να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά 27 δρομολόγια.

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ έχει ένα διαδικτυακό εργαλείο, στο οποίο μπορεί κανείς να υπολογίσει τις ημέρες της καλοκαιρινής άδειας που δικαιούται. Στη συγκεκριμένη φόρμα συμπληρώνει απλά τις ημέρες εργασίας (πενθήμερη ή εξαήμερη), τα έτη εργασιακού βίου (σε οποιονδήποτε εργοδότη) και την ημερομηνία πρόσληψης στην εργασία του. Υπολογίστε τις ημέρες της καλοκαιρινής άδειας ΕΔΩ.